Bazsongó Tradicionális Méhészeti Szövetkezés

A méhek édes otthona

Szentes László
8352 Bazsi, Jókai u. 29.
70/335-7470
Csikós Csaba
8352 Bazsi, Fő u. 59.
+36 70 335 7468

Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy Laci és Csaba nem főállású őstermelők, szabadidejükben pedig nem csupán értékesítenek, hanem nap mint nap végzik a méhészet körüli munkálatokat.  Ha tőlük szeretne vásárolni, előzetesen érdeklődjön telefonon!

Termékek

A természet adta lehetőségeket követve termékeik a Bazsi hegy méhlegelőiről:

  • akácméz
  • vegyes virágméz
  • repce és hársméz
  • szelídgesztenye és medvehagyma méz

Almalé, szőlő és gyümölcslé (100% Bazsi gyümölcsökből, tartósítószer nélkül)

A Bazsongó Tradicionális Méhészeti Szövetkezés, Szentes László és Csikós Csaba méhészeti együttműködése apai, nagyapai hagyományok útján éledt újra. A régi, megörökölt, hagyományos eszközök segítségével kezdték el a méhészeti tevékenységet azzal a céllal, hogy tovább vigyék a családi tradíciót. Főleg akác mézet gyűjtenek méheik, mellette kisebb volumenben vegyes virágmézet, repce, medvehagyma, hárs és szelídgesztenye mézet.
Méheikkel nem vándorolnak, így a tőlük vásárló egészen biztos lehet abba, hogy a méz Bazsi közvetlen közelében lévő méhlegelőkről származik.

A mézet kedvelők azzal a biztos tudattal vásárolnak tőlük, hogy a mézük kitűnő áru és nincs keverve más országból vagy más termelőtől származó mézzel.
A Bazsongó Tradicionális Méhészeti Szövetkezés tagja az Országos Méhészeti Egyesületnek és kiszerelési engedéllyel, zárjeggyel rendelkezik

Szentes László és Csikós Csaba figyelnek a környezeti- és táji értékek megőrzésére.
Méhészetüket előre bejelentkezés alapján szívesen bemutatják az érdeklődőknek.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!