Hotel Bakony

8246 Tótvázsony Magyar utca 60.
47.003130; 17.792313
Mayerné Cseh Bernadett (üzemeltető)
20/365-9630, 88/516-750
Edwin Peter Brum (tulajdonos)
info@hotelbakony.hu
www.hotelbakony.hu

Egész évben látogatható.

 Szolgáltatások

  • szállás
  • étterem
  • szauna
  • masszázs
  • grillház

A Bakony hegység déli lábánál, Tótvázsonyban nyugodt környezetben 6 apartmannal és 12 szobával fogadja a vendégeket a Hotel Bakony. Az impozáns épületben a régi tradicionális és a modern építésmódot kombinálták. Nagy, világos szobák és elegáns berendezés teszi a hosszabb szállodai tartózkodást még kényelmesebbé. Az utcáról nézve nem is sejti az ember, milyen nagy, gondozott park rejlik a kerítés mögött.

A csendes, nyugodt környezet teljes mértékben biztosított a vendégek számára.  Szauna, masszázs, fodrász, pedikűr, manikűr, vagy éppen lovas kocsi, vagy lovas szán áll a vendégek rendelkezésére a helyi vállalkozókkal való együttműködésnek köszönhetően.

Minden apartman és szoba fürdőszobás, saját erkéllyel, terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátással. TV, hűtőszekrény és internet teszi teljessé a szolgáltatást. A hotel éttermében házias ételekkel kínálják a vendégeket, de akár nagyobb rendezvények számára is rendelkezésre áll. Az udvarban ingyenes a parkolási lehetőség, a tömegközlekedési eszközökkel érkezőket előzetes egyeztetés alapján házhoz szállítják. Mindezekhez társul az üzemeltetők kedvessége, igényessége, a vendégekkel szembeni, személyre szabott figyelmessége.

A Hotel Bakony szolgáltatásait nem csupán az idilli, nyugodt környezet, a kényelmes, esztétikus berendezés, a vendégek kényelmére, igényeire való odafigyelés teszi minőségivé, hanem a kisgyermekes alkalmazottak partnerként való kezelése is, melynek köszönhetően számukra is épp olyan fontos a vendégek kényelme, jó közérzete, mint a tulajdonos és az üzemeltető számára.

A Hotel Bakony része a Balaton-felvidék zöld turisztikai kínálatának, mert a modern építési elemek mellett megőrizték a régi, tradicionális építés elemeit is, átgondolt, igényes kombinálással, gondosan őrzik és ápolják a szép környezetet, komposztálnak, folyamatban van napelemek telepítése a megújuló energiák hasznosítása érdekében.

Az étterem kínálatában őrzik a helyi sváb sajtos pogácsa receptjét, kertjükben megtermelik a főzéshez használható, helyi körülmények között finommá érő fűszereket. Ajánlják a tömegközlekedés használatát, de kapcsolatot ápolnak és tudják ajánlani a Vinociped Kft kerékpáros útvonalait, programjait is. Megbízható partnerei helyi, és térségbeli vállalkozóknak, civileknek.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!