Kapolcsi „Kű-ház”

Családias hangulatú közösségi szálláshely

Horváth Ferenc
8294 Kapolcs, Kossuth L. u. 45.
20/346-6208, 20/280-2468
kapolcsikuhaz@gmail.com
https://www.facebook.com/kapolcsikuhaz?fref=ts

Előzetes egyeztetéssel bármikor látogatható.

Szolgáltatások

  • szállásadás közösségi szálláshelyen ( 24 fő)
  • étkeztetés

A Kapolcsi „Kű-ház” a Művészetek Völgye (kezdetben Kapolcsi Napok) rendezvény helyszínén,  Kapolcson működő családias hangulatú közösségi szálláshely. Talán szokatlanul hangzik, mégis ez jellemzi, több okból is:
a vállalkozó hosszú éveken át saját kezével építette át, alakította, nem véletlen hát, hogy  családközpontú és hagyománytisztelő gondolkodásmódját tükrözi az elkészült épület, mely meghittséget, otthonosságot sugároz már kívülről, az előbukkanó, a régi épületből megmaradt kövekkel,  és a szerető gondoskodással elhelyezett növényekkel. A belső tereket a faanyagok melegsége, a kandallókban lobogó láng és a család gondoskodásától ragyogó tisztaság teszi csalogatóvá.

Ifjúsági és idősebb csoportok egyaránt jól érzik magukat ebben a környezetben, ahol ráadásul a fiatal pár mellett a nagyszülők is segítik a csoportok minél teljesebb kiszolgálását, a vendégek igényeinek való megfelelést.  Finom, házias ételeik, süteményeik nem a fogyni vágyóknak valók. A menüt azonban a vendégek igényei szerint állítják össze, saját kertjükből használva a friss, illatos fűszereket, és igazodva akár a diétás igényekhez is.

A szálláshely könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel (autóbusz) is, a buszmegállótól mintegy 200 m-re, a falu fő utcáján helyezkedik el. Kis fedett pergola, padok, növények, burkolattal fedett udvar csalogatja a vendégeket, hogy ne csak az épületben, hanem az utcától kellemesen elbújó udvaron is tartsanak foglalkozásokat.
A „Kű-ház” jelenleg  maximum 24 fős csoportokat fogad.

Az esztétikus környezet, a család odafigyelő gondoskodása kiemeli a közösségi szálláshelyek sorából. A közösségi és egyúttal családias hangulat az, ami egyedivé és különlegessé, minőségivé teszi.

A környezeti és természeti értékekre való odafigyelés, a helyi kiváló minőségű kistermelői termékek használata, a szálláshely saját munkával, a bontott anyagokat felhasználva való kialakítása mind már önmagában is a zöld turisztikai kínálat részévé emelné. Az összhatás pedig a kínálat egyik gyöngyszemévé teszi.

 

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!