Őshaza Vendégház

Homeland Guesthouse

Szabados Zsuzsanna
8352 Bazsi, Fő u. 20.
+36-70/453-5296
www.oshaza.hu
oshaza2017@gmail.com
Facebook

Előre bejelentkezéssel látogatható.

Termékek

Bazsi őstermelőitől egyéni beszerzéssel a faluban mézet, tejet, sajtot, idény jellegű zöldségeket, gyümölcsöket lehet vásárolni.

Szolgáltatások

  • szálláshely 2 fő részére
  • programok ajánlása, segítségnyújtás a kapcsolatfelvételben
  • pihenőhelyek az udvar több pontján

Az Őshaza Vendégház 2 fő kényelmét szolgálja maximálisan, behozva életükbe a békés otthon érzését. Ezt biztosítja a kényelmes apartman és a házhoz tartozó különböző pihenőhelyek, amelyeket a vendégek kedvükre használhatnak.

Az Őshaza Vendégházat a tulajdonosok (Zsuzsa és Tibor) úgy alakították ki, hogy az visszahozza kicsit a régi falusi életérzést az ide érkezők részére, de ugyanakkor nagyon kényelmes, friss üdeséget árasszon. Vidékfejlesztőként és örökös (sz)építőként nem titkolt cél az sem, hogy a házigazdák szeretnék megismertetni, megkedveltetni vendégeikkel a mai magyar falusi életformát.

Ezt lehetővé teszik az ajánlott programjaik, és az a mindennapi tevékenység, amibe az itt töltött pár nap alatt bárki betekintést nyerhet.

Bazsi a Balaton-felvidék nyugati szélén egy 500 fő alatti kedves kis település. Évekkel ezelőtt a régi tájjellegű almafákról vett szaporulatokból több ezret ültettek el a lakosok. Egyre többen gazdálkodnak kiskertjeikben, „hegyi” pincéik körül. A faluban lehetőség van kettő túraútvonal segítségével betekintést nyerni a helyiek életébe is.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!