Paloznaki Képíró Műhely

bb_ok

Olajfestékkel megőrzött értékek

Boda Balázs és Oláh Kati festők
8229 Paloznak, Zrínyi utca 9.
06-87/479-010, 06-30/359-6207
bodaolah@freemail.hu
www.bodabalazs.hu

Műterem galéria: nincs nyitvatartási idő, telefonos egyeztetéssel az év minden napján.

Termékek

Olajfestmény, egyéb kreatív munkák

Vásárlási lehetőség

  • Helyben (Galériában)
  • Kiállításokon
  • Rendezvényeken (Balatonfüredi Reformkori Fesztivál, Művészetek Völgye
    Csigaház Galéria, Velem Gesztenyefesztivál)
  • Tihanyi Piac

A művészházaspár 2007 őszén költözött vissza Paloznakra. Vásznaikon a Pannon táj és a Balaton szépségeit örökítik meg. Hagyományos módon festenek, a látásmódjukból eredő derű és harmónia békés, nyugalmas képeket teremt szőlősdombokról, présházakról, erdei utakról, virágos mezőkről, vagy tóparti nádasokban megbúvó ladikokról. Ennek a folyamatnak régebbi és új lenyomatai láthatók otthonuk falain és kiállításaikon. Különleges lehetőséget kínálnak azon érdeklődők számára, akik szívesen bepillantanának az alkotás folyamatába.

Boda Balázs és Oláh Kati, festőházaspár egyedi, mások által nem megismételhető alkotásokat hoz létre. A klasszikus tájképfestészetet képviselik hagyományos eszközökkel és anyagokkal, hagyományos stílusban.

A helyi értékeket, a táj szépségét örökítik meg. Képeiken nemcsak a környező táj, a Balaton és a felvidék, a jellegzetes szőlősdombok és présházak jelennek meg, motívumaik egy megfoghatatlanabb, univerzálisabb értelmű skálán is mozognak.

Művészetük fő célja a természet, a táj konkrét hangulatának visszaadása, az ezzel kapcsolatos élmény megfogalmazása. A környezettel, a tájjal azonosulnak. Különleges lehetőséget kínálnak
azon érdeklődők számára, akik szívesen bepillantanának az alkotás folyamatába. Képeiket saját galériájukban is meg lehet vásárolni, mely olyan személyes élménnyé varázsolja a vásárlást, amelynek plusz hozzáadott értéke van.

Nagy hangsúlyt helyeznek a természeti, táji értékek megőrzésére, hiszen festményeiken a Balaton-felvidéki táj és annak hangulata jelenik meg. Munkájukat lehetőségeikhez mérten környezettudatosság jellemzi, a szükséges alapanyagokat a legközelebbi helyről szerzik be,
felesleges anyagokat nem használnak fel, veszélyes hulladék nem keletkezik. Tevékenységükkel a köz javára is szolgálnak, a Képíró Műhely a település értéktárában szerepel.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!