Petendi Pálinkaház – Fülig Jimmy és Piszkos Fred pálinkák

Petendi_Palinka_8

Hamarosan a poharadban, örökre az emlékezetedben...

Kovács Miklós
8294 Vigántpetend, 55/19 hrsz.
70/773-3455
miklos.kovacs@petendipalinka.hu
www.fuligjimmy.hu

A pálinkaház látogatása előre bejelentkezéssel lehetséges.

Termékek

Pálinka, Ópálinka, érlelt pálinka

  • alma
  • körte
  • szilva
  • meggy
  • barack
  • szőlő

Ágyaspálinka

  • szilva
  • barack
  • meggy

Szolgáltatás

  • pálinkakóstolók
  • pálinkaház bemutatása (igény szerint ebéd is megoldható)

Hol lehet vásárolni?

Helyben pálinkakóstolók alkalmával.
Környékbeli piacokon, vásárokon:
– Hévíz (kedd, csütörtök, szombat)
– Káptalantóti (vasárnap)
– Vidék mustra (Budapest – péntekenként)
– Nagykovácsi
A pálinka telefonon és e-mail-ben is rendelhető!

Kovács Miklós és felesége Erzsébet vegyészmérnökként kezdett érdeklődni a pálinkafőzés iránt. A hidegkúti szeszfőzdében szerzett gyakorlati tapasztalatszerzésük után nagy álmukat megvalósítva építették meg saját pálinkaházukat.

Hosszú évek tapasztalatai, külföldi termékek szakirodalmának tanulmányozása segítettek nekik a mostani tudásuk, és pálinkafőzési technológiájuk kialakításában, amelynek során különlegesen ízes és illatos érlelt-, ó- és ágyaspálinkákat készítenek.

Minden egyes termékük többhónapos fahordós érlelési folyamat során szerzi meg a rá jellemző zamat és íz világot. Illatuk messzemenőkig megkülönbözteti ezeket a luxusminőségű pálinkákat a hagyományos kisüsti technológiával készült pálinkáktól. Pálinkáik stílusosan Rejtő Jenő világhíressé vált Fülig Jimmy és Piszkos Fred figuráiról kapták nevüket. A névadás tökéletes, hiszen annak ez az ital valóban fülig érő mosolyt csal orcájára már az első illatával is. Ezt a pálinkát igazi ínyenceknek ajánljuk, akik úgy gondolják, hogy a pálinka nem attól jó, mert jó karcos, hanem, mert illatában és zamatában utánozhatatlan italkülönlegesség.

Miklós és Erzsébet nem egyszerűen pálinkát főznek, tudásukat vegyész végzettségük és sok éves tapasztalatuk, kifinomult ízlésük támasztja alá.
Pálinkakóstolóik olyanok, mint egy csodálatosan felépített, érdekfeszítő beavatás a pálinkák birodalmába.

Miklós és Erzsébet pálinkája illatosabb, ízesebb, mint a kisüsti technológiával készült társaiké. Pálinkájukat saját pálinkaházukban főzik.
Pálinkáikat több hónapig érlelik fahordóban, így alakul ki a különleges íz és zamatvilág, ami pálinkájuk egyediségét adja.

Miklós és Erzsébet pálinkakóstolókat is tartanak, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Miklós és Zsuzsa nem egyszerűen pálinkát főznek, tudásukat vegyész végzettségük és sok éves tapasztalatuk, kifinomult ízlésük támasztja alá.
Pálinkakóstolóik olyanok, mint egy csodálatosan felépített, érdekfeszítő beavatás a pálinkák birodalmába.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!