Rendeki Kézműves Porta

Csík Tamás és Bardon Réka
8474 Csabrendek, Rákóczi u. 31.
+36 20 280 6565
csiktamas1100@gmail.com
Facebook

Látogatható előzetes bejelentkezés alapján.

Termék:

  • Kovácsoltvas dísztárgyak, ajándéktárgyak, használati tárgyak, lakberendezési elemek, kültéri és kerítés elemek, fém ékszerek,
  • patkolt tojások,
  • csuhéból készült dísztárgyak, használati tárgyak, ékszerek, kiegészítők

Hol lehet vásárolni?

  • Helyben, a Sümegi Vár ajándékboltjában, vásárokon

Szolgáltatás

  • Kézműves foglalkozások, mesterség bemutatók és előadások tartása, rekonstrukciós munkák

Csík Tamás és felesége Réka a Bakony déli nyúlványának tövében, Csabrendeken alakították ki kézműves portájukat. Mind a ketten a „Népművészet Ifjú Mestere” cím birtokosai, Tamás 2011-ben, Réka pedig 2013-ban kapta meg a kitüntető elismerést.

Tamás feladatául tűzte ki, hogy az értékes népi kultúrából fakadó szellemiséget őrzi, a munkáiban ezt megmutassa a kor elvárásaihoz illeszkedve. Kovácsoltvas munkái sajátos stílusjegyeitől és a kézi megmunkálástól válnak minőségi és egyedi alkotásokká.

Réka a kukoricacsuhéból varázsol mindenki számára elérhető használati és dísztárgyakat. Elkötelezett csuhéfonóként Réka megoldandó feladatának tekinti mestersége megőrzését, gyakorlását, sőt szakmai tudásának átörökítését is.

Mind a ketten keresett oktatók a maga területükön, fiatal koruk ellenére a szakmában nagy elismerést vívtak ki maguknak kiemelkedő elkötelezettségükkel. Szívesen vesznek részt mesterség bemutatókon, bejelentkezés alapján otthoni műhelyeikben fogadják a látogatókat.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!