Sárffy Uradalmi Vendégház

"Minden zugocska, amelyet szeretünk, egy világ számunkra…" (Oscar Wilde)

Sipeki Katalin, Giebiszer Tamás
8244, Dörgicse Diófa u. 14
70/770 6945
sarffyhaz@gmail.com
www.sarffyhaz.hu

Kérjük, ha a Sárffy Uradalmi Vendégház szálláshelyét, szolgáltatásait szeretné igénybe venni, előzetesen jelentkezzen be telefonon vagy e-mailben!

Szolgáltatások

 • 4 apartman/lakosztály, 2-6 fő részére/apartman
 • 2 szoba, 2-2 fő
 • reggeli a szálláshoz hozzátartozik
 • ebéd/vacsora igény szerint rendelhető
 • kemencés vacsora rendezvényekhez
 • medence
 • kerékpárkölcsönzés (2 nem elektromos, 2 elektromos)
 • lovaglási lehetőség szervezése igény szerint
 • programok szervezése igény szerint
 • falusi vendégasztal házi termékekkel
 • szauna

A Sárffy Uradalmi Vendégház 1890-ben épült. Az egykori gazdasági központ a ’80-as évek végére lakhatatlanná vált. Kati és Tamás 2002-től újítgatja, fejleszti az épületet megőrizve egykori uradalmi jellegét. Lakosztályaik, vendégszobáik ugyanakkor saját ízlésvilágukat, stílusukat is hűen közvetítik.

A vendégházban eltöltött napok hangulatát tovább fokozza a család különleges vendéglátása, amellyel már számos elismerésben részesültek. Köszönhetik ezt a napi vendégasztaluknak, amelyen megtalálhatóak a házi joghurtok, lekvárok, sajtok, füstölt húsáruk, kemencés finomságok, házi sütemények.
Vendégeiknek érdeklődésüknek megfelelően javasolják a napi programokat, a környék egyedi felfedezésre váró természeti tájait, borospincéit, a népi kultúrát, történelmet őrző épületeit.

Vendégeik visszajelzései alapján a Sárffy Uradalmi Vendégház a “nyugalom szigete”,  “egy szelet mennyország”.
Élvezze Ön is a Sárffy Uradalmi Vendégház vendégszeretetét!

A Sárffy Uradalmi Vendégházban csodálatos környezetben, egyedi, stílusosan berendezett lakosztályokban, vendégszobákban élvezheti a vidéki nyugalmat.
Ezt tovább fűszerezi a házi jellegű ételek biztosítása, amelyek többsége helyi gazdálkodók által termelt alapanyagokból készült.

A házigazdák nagyon sokrétű programot kínálnak a környék látnivalóiból, rejtettebb kincseiből is. Együttműködő tagjai a Balaton-felvidéki közösségnek, akik termékeit, szoláltatásait szintén ismerik, ajánlják.
Aki a vendégházban vágyik kipihenni a mindennapi fáradalmakat, annak rendelkezésére áll egy medence, szauna és a csöndes, varázslatos kert.

A helyi kultúrtörténeti örökség megőrzésében nagy szerepet játszik a család a régi uradalmi ház renoválásával, eredeti jellegének megtartásával, történelmi hátterének bemutatásával. Sipeki Katalin és Giebiszer Tamás helyi-, illetve térségi kézműveseket, szolgáltatásokat, iparosokat, kirándulásokat, túrákat is ajánlanak programlehetőségként.
Vendégházukban a természet közeli, helyi alapanyagokon alapuló kínálatot helyezik előtérbe, ismertetve a vidéki élet hangulatát, gazdálkodási szokásait.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!