Akali Street Food Szekér

Tóth László
8243 Balatonakali, Hóvirág u. 1.
+36 30 9939 061
akalaci@gmail.com
Facebook

Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol kézműves hamburgerekkel, hot doggal, alkoholmentes italokkal, szörpökkel várja az érdeklődőket. (Kerékburger, Szekérburger, Toros burger, Grill szendvics) Italkínálatában saját készítésű házi szörpjeik is megtalálhatóak, valamint a környékbeli termelők különlegességei a dörgicsei Nanett-szörptől és a Hoffmann Judit Tagyon Titkos Kamrájából.

Tervezi a jövőben egy újabb hamburger értékesítését az Akalibaburgert mely természetesen libahúsból készül majd. A termékekhez szükséges zöldségeket, zsemléket, húsokat a közeli településekről vásárolja, Balatonfüredről, Nagyvázsonyból, Fék Üzletházból. A büfé dizájnja tükrözi az elnevezését, valamint a raklap bútorok is a vidékies hangulatot hozza. Lászlónak közvetlen kapcsolata van a vendégekkel, sok a visszajáró vendége, de a turisták is kedvelik, mind a hamburgereket, mind azt a készítési módot, ahogy előttük készül el az étel. Jövőbeni tervei között szerepel Lászlónak egy fix melegkonyha kialakítása, így a téli hónapokban is menne a SZEKÉR.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!