Bébic Szociális Szövetkezet

Minőség elérhető áron

Komendánt Irén
8347 Ukk, Kossuth u.58/E
+36 70 455 6572
bebic.ukk@gmail.com
www.bebic.hu
Facebook

Látogatható előzetes bejelentkezés alapján

Termékek

  • céklalé, málnalé, málnaszörp, almalé, eperlé
  • napraforgóolaj, barackmagolaj, tökmagolaj, dióolaj, mákolaj és ezekből készült magvas krémek
  • sütőtöklé, sárgarépalé
  • bogyós gyógynövénylekvárok (bodza, homoktövis stb…)
  • aszalt gyümölcsök

Hol lehet vásárolni?

  • Székhelyen
  • Helyi termék piacokon

A Bébic Szociális Szövetkezet 2013-ban alakult Ukkon, melynek tagja a helyi Önkormányzat is. 2014. szeptember 27-én készült el Ukk Község Önkormányzatának a zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzeme, mely a 2013. és a 2014. évi Startmunka mintaprogram mezőgazdasági projekt keretén belül lett kialakítva, gépiesítve és berendezve. A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken megtermelt alapanyagokat dolgozza fel kiváló minőségű lekvárokká és italokká. Ezeken kívül hidegen sajtolt olajokat készít.

További tevékenységei és céljai:
1.) Egy kistermelői adatbázis létrehozása térségi, majd megyei szinten, valamint  helyi termék boltok létesítése városokban.
2.) Konferenciák szervezése, melyek keretén belül az Ukkon megvalósult közfoglalkoztatási és szociális szövetkezeti sikerek kerülnek bemutatásra az egészséges életmód és a helyi termékek népszerűsítése mellett.
3.) Képzések indítása a hátrányos helyzetű lakosság felzárkóztatása és a vállalkozói szemléletformálás jegyében

A Bébic Szociális Szövetkezet üzletpolitikája, hogy jó minőségű terméket kínáljon elérhető áron. Kiváló minőségű helyi termékeiket saját vagy helyi alapanyagokból állítják elő. Termékeik gondos válogatás, és kézi jellegű feldolgozás után kerülnek a palackokba, színezéket, és hozzáadott aromákat nem tartalmaznak. Tevékenységével az egészséges életmódot és táplálkozást hivatott népszerűsíteni.

A Bébic Szociális Szövetkezet kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, a táj-és környezeti értékek megőrzésére. A tevékenységet a szelektív hulladékgyűjtés, vegyszermentes permetezés, esővízzel való öntözés és komposztálás jellemzi.
Helyi és környékbeli munkaerőt alkalmaz. Évente megrendezésre kerülő egészség-és környezetvédelmi napon az alkalmazottak számára előadásokat tartanak. Nyitott gazdaságként működnek, ami azt is jelenti, hogy bárki megnézheti a termelést és előállítást, megtapasztalhatja, hogy ténylegesen hogyan zajlanak a termék előállítás munkafolyamatai.

 

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!