Az olajban rejlő egészség
Takács Andrea (ügyvezető)
8248 Nemesvámos, Kisteleki u. 3-5.
Tel.: +36 88 265 367
Mobil: +36 30 292 9346
biogoldnatur@gmail.com
www.biogoldnatur.hu
Facebook
A cég előzetes időpont egyeztetéssel látogatható.
Termékek
- Bio étolajok: bio fokhagymás fűszerolaj, bio kendermagolaj, bio lenmagolaj, bio mákolaj, bio máriatövismag olaj, bio napraforgóolaj (hidegen sajtolt), bio napraforgóolaj (szagtalanított), bio sütőolaj, bio szőlőmagolaj, bio tökmagolaj
- Reform étolajok: Omega 3Mix étolaj, Repceolaj
- Konvencionális olajok: Lenmagolaj, Mákolaj, Szőlőmagolaj, Tökmagolaj
- Olajos maglisztek: Bio lenmagliszt, Bio mákliszt, Bio szőlőmag és héj mikroőrlemény, Bio tökmagliszt
Szolgáltatások
- olajütés hozott alapanyagból
- liszt készítés hozott alapanyagból
Vásárolni lehet internetes, telefonos, faxos rendeléssel, postai utánvétellel, de lehet személyesen is a cég telephelyén, illetve bizonyos bioboltokban, budapesti nagykereskedésben.
A BIOGOLD Natur Kft. minőségi, egészséges, és főleg biotermékeket forgalmazó családi vállalkozás, amely a nemzetközi piacon is jól megállja a helyét.
A jó minőség számukra már az alapanyag megvételénél kezdődik, csakis első osztályú alapanyagot vesznek, figyelve a beszállítási követelményekre, mint pl. a megfelelő nedvességtartalom, a hőmérséklet, stb. Ezután a magtárolási technikától a feldolgozásig, a termelés minden fázisát precízen végzik, felügyelik, hogy minden a lehető legtökéletesebben menjen az 1. osztályú olaj előállításához (például az üledékről minél hamarabb próbálják leválasztani az értékes terméket). A palackozás során is figyelik a termékek tárolási igényeit, e szerint kerülnek egyes olajok sötét üvegbe, mások pedig sötét PET palackba.
Emellett a veszprémi egyetemmel együttműködve közvetlen tesztekkel ellenőrzik a minőségi beltartalmat.
A termékeik előállítását összehasonlítva a nagyüzemi olajokéval elmondható, hogy minden termékük hidegen préselt (40 fok alatt, kivétel a tökmagolaj) szerves oldószer alkalmazása nélkül készül, így a beltartalom a lehető legjobban megőrződik a feldolgozás során a sima olajokéval szemben.