Dobossy Károly

Royesfarm sajtok

8272 Szentantalfa Fő u. 79.
+36 30 989 2496
royesfarm@gmail.com
www.royesfarm.hu
Facebook

Termékek

  • friss házi tej
  • friss, érett és füstölt sajtok,
  • joghurt
  • túró

Hol lehet vásárolni?

  • Piacokon (szerda – Keszthely; kedd és péntek – Veszprém; szombat – Tihany)
  • valamint helyben, az otthonában

A fiatal őstermelő, kistermelő, szívvel gondozza teheneit, és készíti a különböző fűszerezésű kemény, félkemény és lágy sajtokat. Sajtjai rendkívül kellemes ízűek és állagúak.
Saját bevallása szerint nem nem jellemző, hogy kétszer teljesen egyforma ízű sajtot készítene, de eladásra csak az kerül, amelyik saját, ínyenc ízlésének is maximálisan megfelel. Fűszereit saját kertjéből szerzi be, kivéve a chilit, ami Szegedről származik. Kezdő lévén még most formálódik kapcsolatrendszere, de maximálisan törekszik a megbízható partnerekkel való együttműködésre, és a helyiek alkalmazására.

Dobossy Károly állatainak gondos gazdája, a legelő és a megválogatott takarmányok mellett szeretét is biztosítja számukra. Talán ezért is olyan finom a tej, amit tőle vásárolhatunk. A fűszerekkel ízesített sajtok kellemes ízűek, állagúak, az ínyencek számára is élményt nyújtanak. Ügyel környezetére, települése hagyományaira, és elsajátította a kézműves sajtkészítés fortélyait. Most építi kapcsolatait, melyekhez megbízható partnereket keres, elsődlegesen „A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel rendelkezők között.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!