FÉK Üzletház

Családi vállalkozás a gazdaságosság, a társadalmi felelősségvállalás és a szolidaritás jegyében

Tóth Dávid
8243 Balatonakali, Pacsirta u. 1.
+36 87 444 020 (fax is)
+36 87 544 044 (fax is)
davidtoth@t-online.hu
www.fekabc.hu
Facebook

Nyitva tartás

Élelmiszerbolt:
Hétfő-Szombat: 6:00-20:00
Vasárnap: 6:00-18:00

Étterem:
Hétfő: SZÜNNAP
Kedd-Péntek: 10:00-21:00
Szombat-Vasárnap: 8:00-22:00

Termékek

Több mint 10000 féle termék
A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékek (élelmiszerek, kézműves termékek) kiemelt polcokon

Szolgáltatás

  • CBA Príma Szupermarket
  • Dohánybolt
  • Szolárium
  • Kávéház
  • Étterem (120 fő belül és 70-80 fős terasz)
  • Fagylaltozó

Tóth Béla és családja 2014. júniusban nyitották meg az ország első olyan CBA Prima szupermarketjét, amely A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékeket és szolgáltatásokat népszerűsíti. Az üzlet fő arculata a Balaton-felvidék értékeit képviseli, népszerűsíti.
A FÉK Üzletház családi vállalkozásként működik, a CBA kereskedelmi lánc tagjaként. A cél az volt, hogy a Balatonakali és környékén élők, illetve ide betérők részére széles áruválasztékot kínáljanak, megfizethető áron. A család a kereskedelemben, vendéglátásban nem pusztán a gazdasági szempontokat helyezi előtérbe. Szemléletmódjukban a Balaton-felvidéki gazdaság fejlődésének elősegítése, a vállalati jellegű társadalmi felelősségvállalás erősítése és népszerűsítése is fontos értéket képvisel, amelyet munkatársaik körében is folyamatosan ösztönöznek.

A családi vállalkozás egyénileg és a CBA franchise rendszer tagjaként is külön teret ad a kistermelői, kisvállalkozói és kézműves termékeknek. Nagyban hozzájárul a Balaton-felvidéki kistermelői és kézműves tevékenységek népszerűsítéséhez és ahhoz is, hogy jól láthatóvá váljék, milyen a vásárlói fogadtatása a kistermelői és kézműves termékeknek a nagyobb üzletek kiemelt polcain.

Az étteremben az alapanyagokon van a fő hangsúly,  nem félkész, hanem alap-anyagokból dolgoznak a konyhájukon.
Azt vallják, hogy a szolgáltatás jó minőségét a vásárló hivatott megítélni az áruk, szolgáltatások igénybe vételekor. Visszatérő vendégeik ezt napról-napra tanúsítják is, hisz míg a balatoni vendéglátóhelyek többsége szezonon kívül bezár, addig ők egész évben várják vendégeiket.
Az üzlet minden egységében vendégbarát kiszolgálással találkozhatunk, házi sütésű sütemények és pékáru is kapható, a tájra jellemző ételkülönlegességek is fogyaszthatók éttermében: Igény esetén külső helyszíni családi rendezvényekre való kitelepülést is vállalnak, de ételeik, hidegtálaik otthoni szervírozásra is megrendelhetőek.

A család az üzletházban főleg helyieket foglalkoztat, sokszínű rendezvényeivel nagyban hozzájárul a helyi közösségek összetartásához, a közösségi élet színesítéséhez. Az üzletben árult helyi és környékbeli termékekkel segíti a termelők életszínvonalának emelkedését is.
Kerékpáros, lovas, gyalogos csoportokat is szívesen fogad és bőséges információt nyújtanak a környékbeli termelőkről, lehetőségekről.
Náluk úgy is megpihenhetünk, hogy helyi gazdálkodók termékeit kóstolgatva élvezzük a balatoni nyári ízeket.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!