Fodor Borbirtok

Egy csepp Balaton

Fodor Gyula
8241 Aszófő, Hunyadi u. 9.
+36 87 445 027 (fax is)
+36 30 560 2629
info@fodorbor.hu
www.fodorbor.hu
Facebook

Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy a borászok nem csupán értékesítenek, hanem nap mint nap végzik a szőlészeti, borászati munkálatokat.

A Fodor családnál nyitvatartási időben tud vásárolni.
Ha borkóstolón venne részt, kérjük, előzetesen jelentkezzen be telefonon!

Termékek

Vásárolni helyben lehet, vagy megrendeléssel a megadott telefonszámok egyikén, illetve különböző kiskereskedelmi egységekben. Érdeklődjön telefonon.

Szolgáltatás

  • Borkostolók (alap borkóstoló, prémium borkóstoló, borkóstoló “gazdag” paraszttállal, borkóstoló külső helyszínen)
  • Pince és a gazdaság bemutatása (pince, technológia, palackozó bemutatása)

Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és Aszófőről származó szőlőből. A minőséget a családi tudás és a munkához való hozzáállás mellett a megfelelő alapanyag megtermelése és beszerzése, a munkafolyamatok precíz betartása biztosítja.

Az új nemzedékkel felbukkanó fiatalos lendület és újítási kedv is jellemzi őket, így biztosan sok pozitív meglepetést okoznak még a jövőben is a borszerető közönség számára a Fodorvin Családi Pincészet borai.

Jó minőségű alapanyagot használnak, ami egyrészt saját termelésből, másrészt helyi szőlőtermelőktől származik.  A termesztési munkafolyamatok nagy része kézi munkával történik. A szőlőültetvényben csak zöld környezetvédelmi besorolású szereket használnak.
CarpeDiem borcsaládjuk a minőségi borok között is a legmagasabb minőséget képviseli.
Borkóstolóik, területbejárásaik kedveltek a vendégeik körében. Nagy szeretettel beszélnek szőlőgazdálkodásukról borászkodásukról, amely által a betérők átfogó képet kaphatnak a helyi hagyományos szőlőművelési módokról és azok napjainkra jellemző változásairól, fejlődéséről.
A családi vinotéka megközelíthető kerékpárral és gyalogosan is, így túranapok borkóstolással egybekötött pihenő állomása  is lehet a Pincészet.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!