Bakony Panzió

Mayerné Cseh Bernadett (üzemeltető)
Edwin Peter Brum (tulajdonos)

8246 Tótvázsony Magyar utca 60.
47.003130; 17.792313
+36 20 365 9630
+36 88 516 750
info@bakonypanzio.hu
www.bakonypanzio.hu

Egész évben látogatható.

Szolgáltatások

  • szállás
  • étterem
  • kozmetika
  • masszázs
  • finn és infraszauna

A Bakony hegység déli lábánál, Tótvázsonyban nyugodt környezetben 6 apartmannal és 12 szobával fogadja a vendégeket a Bakony Panzió. Az impozáns épületben a régi tradicionális és a modern építésmódot kombinálták, ezáltal a panzió része a Balaton-felvidék zöld turisztikai kínálatának. Nagy, világos szobák és elegáns berendezés teszi a hosszabb szállodai tartózkodást még kényelmesebbé. A csendes, nyugodt környezet teljes mértékben biztosított a vendégek számára.

Minden apartman és szoba fürdőszobás, saját erkéllyel, terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátással. TV, hűtőszekrény és internet teszi teljessé a szolgáltatást. A hotel éttermében házias ételekkel kínálják a vendégeket, de akár nagyobb rendezvények számára is rendelkezésre áll. Az udvarban ingyenes a parkolási lehetőség, a tömegközlekedési eszközökkel érkezőket előzetes egyeztetés alapján házhoz szállítják. Mindezekhez társul az üzemeltetők kedvessége, igényessége, a vendégekkel szembeni, személyre szabott figyelmessége.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!