Hotel Kapitány****

Wellness és Konferencia – ahol minden nap új élmény Vár!

8330 Sümeg, Tóth Tivadar utca 19.
É 46° 59′ 8.04″ , K 17° 16′ 54.94″
Tel: +36 87 550 166
Fax: +36 87 550 167

sales@hotelkapitany.hu
titkarsag@hotelkapitany.hu
www.hotelkapitany.hu
www.sumegvar.hu
Facebook

Szolgáltatás

  • 4 csillagos vendéglátás, szállás és étterem
  • Wellness szolgáltatások (fodrászat, manikűr, pedikűr, gyógy-masszázs, masszázsok, gőzfürdő, szaunák, élményfürdők, Techno Gym Fitness-terem)
  • Programszervezés (lovagi torna bemutató, lovaglás, lovas kocsizás, túrázás, borkóstolás, koncertek, kiállítások, gyermekprogramok…)
  • Modern eszközökkel felszerelt konferencia termek
  • Céges és családi rendezvények szervezése

A Sümegi Vár lábánál található a 2005-ben megnyílt Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia, 4-csillagos minőséget kínál 5-csillagos kiszolgálással. A szálloda vendégei családias hangulatban élvezhetik a különleges szolgáltatásokat.

A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen – nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja. Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a Vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.
A 154 db légkondicionált szobában, ill. lakosztályban telefon, internet csatlakozás, televízió áll rendelkezésre.

A Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia kiemelkedő szolgáltatásait nem csupán az idilli, nyugodt, történelmi hangulatú környezet, a kényelmes, esztétikus, modern berendezés, a vendégek kényelmére, igényeire való odafigyelés, a családbarát szolgáltatás és a prémium minőségű wellness kínálat teszi minőségivé. A kiemelkedő színvonalhoz hozzájárul az egészségközpontú gondolkodás, a helyi termékek kiemelt használata mellett a vezetők, munkatársak igényessége, precizitása, szakértelme mely segít elérni a legjobb minőséget. A dolgozók figyelmessége és vendégszeretete páratlan, így tudják fenntartani termékek és szolgáltatások országos, sőt nemzetközi jó hírnevét.

A Hotel Kapitány**** Wellness  szálloda megőrizte a régi, tradicionális építés elemeit is, átgondolt, igényes kombinálással, gondosan őrzik és ápolják a szép környezetet. A szálloda napkollektorokkal felszerelt, melyek fűtési célokat szolgálnak, emellett újrahasznosított papírt használnak és szelektíven történik a hulladékgyűjtés is.
A szálloda éttermében és a Várcsárdában a Várkapitány Úr mintagazdaságából származó termékek felhasználásával készülnek nemcsak finom, de egészséges ételek kerülnek elkészítésre és  kínálásra.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!