Hunyady Borház

Hunyady Szabolcs
8330 Sümeg, Újhegy Hrsz.: 7102/1
+36 84 317 081
+36 20 942 7990
hunyadysz@tolna.net
www.hunyadyborhaz.hu

Vásárolni lehet helyben, saját pincénél (Sümeg, Újhegy7201/2; Sümegi vár; Sümeg Vinotéka; Vár Csárda, Balatonmáriafürdő (Büfé)
Ha vásárolni szeretne, kérjük, előzetesen jelentkezzen be telefonon!

Szolgáltatás

  • bor árusítás
  • borkóstolók szervezése

A Hunyady Borházat Hunyady Szabolcs és Hunyady Szabolcsné üzemelteti. Bár szekszárdi lakosok, emberi kapcsolatok, barátságok révén Sümegen kezdtek borászkodni. Saját bevallásuk szerint az ő boruk a barátság bora. Megszerették a sümegi embereket, a sümegi tájat, a gyönyörű barokk városkát. Jelenleg mindketten a sümegi Pannon Császári és Királyi Borlovagrend tagjai, sőt Hunyady Szabolcs több éven át a rend nagymestere is volt. A barátság bora kötelez. Mindenkit tisztelettel és szeretettel, várnak aki szereti és megbecsüli a magyar borokat, a magyar borkultúrát. Saját termelésű  szőlőkből készítik és  palackozzák boraikat Sümeg Újhegyen.

A Hunyady Borház borainak minőségét a táji, talajbeni és a szőlőfajták adta adottságok mellett elsősorban a tulajdonosok, Hunyady Szabolcs és felesége szeretete adja meg. Nagyon nagy szeretettel, és a természetet óvva gondozzák a talajt, a szőlőt, a mustot, a bort. Ehhez járul szaktudásuk, amit folyamatosan bővítenek.  Nyitottak az új információkra, az új technológiákra, de egyúttal őrzik a hagyományokat, széles ismereteik vannak Magyarország borászatának történetéről, és külföldön szerzett ismereteiket is sikeresen hasznosítják. Megbízható, hiteles partnerek, akik számára nem csak a saját borászatuk fejlesztése, hanem a sümegi borkultúra felelevenítse, bor utak, borudvar kialakítása is épp olyan fontos a hosszú távú célok között.

A Hunyady Borház tulajdonosai gondos gazdái a Sümeg, Újhegyen lévő birtokuknak. A tájba illeszkedően, és a helyi hagyományoknak megfelelően felújított pincéjükben, kiváló higiéniai körülmények között végzik borászati tevékenységüket. Az épületek felújításánál helyi vállalkozókat foglalkoztattak

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!