Huszár vendéglő

Várva várja Huszár vára!

Huszár Zoltánné – ügyvezető
8242 Örvényes, Malom u. 4.
N 46°54,9390′ E 17°49,0580′
+36 87 449 072
huszar@huszar.info
www.huszar.info
Facebook

Nyitva tartás:

Az aktuális nyitvatartással kapcsolatos információkat megtalálják a vendéglő honlapján vagy facebook oldalán.

Szolgáltatás

  • étterem, étkeztetés
  • szállás
  • 3×2 ágyas szobák fürdőszobával és külön apartman, max. 12 főnek
  • közös konyha, kis házban külön konyha
  • autóparkolás zárt parkolóban
  • bográcsozási lehetőség
  • ingyenes strandlehetőség (ingyenes parkolással)
  • fél-panzió általában, de igény alapján lehet plusz étkezés is
  • egész évben  nyitva vannak
  • wifi, kábel Tv

A forgalmas észak balatoni út, a 71-es, áthalad a községen. Sokan csak átsuhannak ezen az ősi településen anélkül, hogy rápillantanának, netán megállnának megnézni a barátságos hely nevezetességeit.
Pedig higgyék el érdemes!

Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll a Huszár vendéglő. Kétszer negyven fős különteremben és a száz fős fedett teraszon várják kedves vendégeiket. A teraszról ráláthatnak a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre.

Konyhájuk alapvetően magyaros jellegű, balatoni hal félékből bőséges választékot kínálnak és a nemzetközi ételválasztékot is kielégítik. Ételeikhez a jellegzetesen zamatos helyi borokat – köztük a sajátjaikat is – ajánlják. A Vendéglő ma a Huszár Pincészet részeként üzemel. A nagy családi hagyományokra és tapasztalatokra alapuló borászat minden évben jó minőségű borokkal örvendezteti meg a borbarátokat.
A Pannon-tenger réteges üledékeiből táplálkozó szőlők gömbölyű ízvilágot eredményeznek. Szívesen kóstoltatják boraikat – melyek a balatoni boraiknak megfelelően íz-, zamat-, tájjellegűek. Büszkék a borlovagrendük zászlós borára, Olaszrizlingükre, de a reduktív tárolásnak köszönhetően fiatalos Rizlingszilváni borukra is.
Borkóstolásra a pincészetben vagy a vendéglőben is van lehetőség. A borok kóstolásánál javasolják azok összehasonlítását egymás utáni bírálatát, mely a gyakorlatlan vagy kezdő borkóstolót is fogyasztóik táborába csalogat.  A Vendéglőhöz panzió is tartozik, így a megfáradt vendégek itt is megpihenhetnek.

Vendéglő:

Vendégház:

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!