Ilona Malom Műhely Bt.

Játszható terek: élmény, kaland, tanulás…

Kocsis Csaba ügyvezető
8294 Kapolcs, Kültelek 1.
+36 87 721 884
+36 70 941 1143
Fax:+36 87 999 685
muhely@ilonamalom.hu
www.ilonamalom.hu
Facebook

Telefonos egyeztetés alapján bármikor látogatható.

Termékek

 • Komplett játszóterek
 • Várak
 • Mászókák
 • Billegők
 • Hinták
 • Csúszdák
 • Kunyhók
 • Homokozók
 • Faragott elemek
 • Parkberendezések
 • Tanösvény
 • Élő fűzépítmények

Az Ilona Malom Műhely megrendelésre készíti termékeit. Megrendelni interneten, telefonon, vagy személyesen lehet.

Szolgáltatás

 • komplett játszóterek, játszótéri játékok, parkok, kültéri bútorok tervezése, kivitelezése

Az Ilona Malom Műhely Kapolcson nem egyszerűen játszótereket épít, hanem társadalmi küldetést vall magáénak: olyan újszerű szociális terek létrehozása, amelyek jobb lehetőségeket kínálnak gyerekeknek és fiataloknak a kültéri játékra és a helyi közösségeknek az összejöveteleikhez; továbbá olyan gazdag, természetes közösségi terek létrehozása, amelyek szabad és kreatív játékot tesznek lehetővé; új szemlélet elterjesztése a játszóterekkel kapcsolatosan és a helyi közösségek segítése az ilyen helyek fejlesztésében való részvételben.

Kihívásnak tekintik, hogy az átlagos játszóterek gyakran nem alkalmasak eredeti funkciójuk betöltésére, vagyis hogy izgalmas játék lehetőséget kínáljanak a gyerekeknek és fiataloknak, miközben felfedezhetik a világot és magukat, illetve hogy a szabadtéri találkozásokra és közösségi életre bátorítsák a lakosokat. A játszóterek fejlesztése során gyakran nem kapnak elég figyelmet olyan dolgok, mint a játék élmény, a játék érték és a közösségi részvétel ezen helyek kialakításában. Elmondhatjuk, hogy olyan társadalmi vállalkozás az övék, melyben a játszótér és játszótéri eszközök tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak, külön hangsúlyt fektetve a játék értékére és a közösségi együttműködésre. Hasonló szemléletmóddal végzik a parkok, kültéri bútorok tervezését, kivitelezését is.

2010-2011-ben a NESST-CITIBANK Társadalmi Vállalkozások pályázatán megosztott 2. díjat kapták és ennek köszönhetően a NESST Közép-Európai Portfóliójának tagjai lettek 1 évre.
2014-ben tervezőiket, Pikó Violát és Takács Edvárdot jelölték az ÉV Tájépítésze Díjra, ahol Közönségdíjat és Tájműves különdíjat kaptak.

Az Ilona Malom Műhely Bt. által tervezett játszóterek minden esetben megkapták a kötelezően elvárt minőségi tanúsítványt. A minősítést nem előre, sorozatgyártásra kérik egyes termékeikre, hiszen mindegyik egyedi, az adott hely és a közösségi igényeihez illeszkedik, ezért mindig az aktuálisan elkészített játszóterekre kérik a minősítést. A minőséget a kiváló szakember gárda mellett a jó minőségű alapanyagok és kiegészítők használata is garantálja. Példa értékű társadalmi felelősségvállalásuk, partnerségük településükön és a környéken lévő önkormányzatokkal, civilekkel, vállalkozókkal.

Az Ilona Malom Műhely Bt. küldetése a természetbe illeszkedő, azt harmonikusan kiegészítő parkok, kültéri bútorok tervezése, kivitelezése, a fa megmunkálásában az eredeti, természetes formák megtartása a játszóterek tervezésénél, kivitelezésénél. A Kapolcson egykor oly elterjedt ács szakmának hagyományait ismerik, továbbviszik, innovatív ötletekkel fejlesztik. Helyieknek és térségbelieknek biztosít munkalehetőséget. Társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű, megbízható, korrekt partnerek.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!