IV. Vidékfejlesztési Nap – Az év vidékfejlesztő közössége az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

Negyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a Vidékfejlesztési Napot 2014. december 9-én a Vajdahunyadvárban, amely bemutatta és lezárta a szervezet munkáját. A rendezvényen díjakkal jutalmazták a vidékfejlesztőket. Hagyományosan három vidékfejlesztőt és három vidékfejlesztő közösséget tüntetett ki a díjjal és jutalmazták az év fiatalbarát vállalatát is. Veszprém megyéből három kategóriában került ki díjazott.

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az Év Vidékfejlesztő Közössége LEADER különdíjjal jutalmazták az eddigi munkánkat.
Szeretnénk megköszönni mindenkinek aki 2008 óta segíti a munkánkat, részt vesz a programokon, rendezvényeken, fórumokon. Köszönjük elsősorban az egyesületi, hálózati tagoknak, védjegyeseknek és a fantasztikus elnökségnek, hogy olyan sokat dolgoztak. Köszönjük a pályázóknak is, hogy  értékes projekteket valósítottak meg. Ez a díj mindenkié, az egész közösség érdeme, mert itt van kezdeményezés, önállóság, akarat, összefogás…
… és nem utolsó sorban köszönjük a munkaszervezetünknek: Szabados Zsuzsának, Hoffner Tibornak, Bazsó Gabriellának, Harta Annamáriának, Fazekas Zsuzsának és Oszkai Rékának
Külön gratulálunk Tósoki Imrének, Tihany település polgármesterének az Év Vidékfejlesztője Díjához és a balatonkenesei Pékmester Biscuits Kft., mely az Év Fiatalbarát Vállalata címet hódította el.