Kissné Kövi Rózsa

Kövirózsa népi kézműves termék

8248 Veszprémfajsz Fő út 70.
06-20/446-0956
kovirozsaporta@gmail.com

Termék

  • Szalmából, csuhéból és gyékényből készített használati tárgyak, minősített termékek

Hol lehet vásárolni?

  • helyben

Szolgáltatás

  • népi kézműves foglalkozások, mesterség bemutatók

Kissné Kövi Rózsa szalma-, csuhé-, gyékényfonó népi kézműves mesterségek oktatója. Képesítésének, folyamatos önképzésének, és a szakma szeretetének együttes eredményeként szebbnél szebb alkotások sorakoznak műhelyében. Több munkájára megkapta a legmagasabb minősítést. A különböző használati és dísztárgyakat természetes alapanyagokból, hagyományos technikával készíti.

Rózsa fontosnak tartja, hogy felkeresse a még élő, aktívan dolgozó idősebb embereket, akik még a hagyományos technikákat alkalmazva dolgoznak, és ellesse tőlük a szakma csínját-bínját, a fogásokat, melyekkel gazdagíthatja mesterségbeli  tudását.
Nem véletlen, hogy minősítésre beadott munkáit a Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztály A kategóriába sorolta. Megbízható partner, aki tudását szívesen adja tovább. Aktív résztvevője a helyi programoknak, táboroknak, játszóházakat, foglalkozásokat vezet.

Kissné Kövi Rózsa az mellett, hogy szeretettel műveli szakmáját, gondosan ügyel környezetére, rendszeresen részt vesz szemétszedési akciókban. Természetes alapanyagokkal dolgozik, őrzi és továbbadja a szakma hagyományos  művelésének fogásait.

Gyerekek számára kézműves foglalkozásokat vállal táborokban, iskolákban, óvodákban, könyvtárakban, elsősorban természetes anyagok, pl: szalma, csuhé, gyékény, különféle termések és gyapjú felhasználásával.

Más kézműves technikákat is szívesen alkalmaz, melyek színesebbé teszik a foglalkozások választékát, ilyenek pl: gyöngyfűzés, mézeskalács díszítés, batikolás, kavics és üvegfestés, makramé készítés.

Felnőttek részére népi hagyományokon alapuló szalma,- csuhé,- és gyékényfonás mesterségek oktatást tart tanfolyam keretei között.

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!