Kovács Zoltán (Kokó)

Méhész

Kovács Zoltán
8330 Sümeg, Korona u. 13.
+36 30 902 7522
+36 87 350 338
fagus2007kft@gmail.com
Facebook

Termék:

  • méz (akácméz, repceméz, hársméz, gesztenyeméz, napraforgóméz, facéliaméz)

Hol lehet vásárolni?

  • Helyben, előzetes telefonos egyeztetés alapján

Kovács Zoltán (Kokó) több éves méhészeti tapasztalattal rendelkezik.
Vallja, hogy mindennek a lelke a hozzáállás, a gondos, lelkiismeretes munka: „Bármit teszünk, azt vagy jól tegyük, vagy sehogy!” Ezeknek a gondolatoknak a szellemében végzi a méhészkedést is.

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek által gyűjtött nektárból előállított mézből álljon, mentes legyen minden fizikai, kémiai szennyezőtől, adalékanyagtól, hozzáadott anyagtól. Csak fajtamézet állít elő, a különböző nektárokat nem keveri. A méz előállításánál saválló eszközöket használ, kiemelkedő figyelmet szentelve a tisztaságnak. A méhek gondozására minden időszakban maximálisan figyel, az átteleltetéstől kezdve a tavaszi indításon át.

Tagja az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek. Szívesen működik együtt különböző tevékenységű partnerekkel. Kokó télen sem tétlenkedik, amikor a méhészeti tevékenység kevés munkát ad. Az évnek ebben az időszakában fakitermelési tevékenységet folytat.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!