Lekvárszezon

„Szezon” termékcsalád

Tóthné Szilágyi Andrea
8243 Balatonakali, Nagymező utca 10.
+36 30 231 4184
lekvarszezon@gmail.com
www.lekvarszezon.hu
Facebook

 Termékek

  • lekvárok
  • szörpök
  • szárított gyógy- és fűszernövények

Hol lehet vásárolni?

  • piacokon (pl.: Káptalantóti)
  • előzetes egyeztetés alapján helyben

A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a termék, de abban „legyen benne az alapanyag”. Minden terméke az adott gyümölcs, zöldség saját, eredeti aromáját adja vissza. Ennek oka, hogy nem használ adalékanyagokat, tartósítószereket, valamint hogy kizárólag egészséges, friss gyümölcsöket, zöldségeket dolgoz fel. A lekvárok, szörpök levét a gyümölcs adja, vizet nem használ. Gondosan őrzi, ápolja őshonos, öreg gyümölcsfáit. Mindent kézzel végez, feldolgozási módszere „kíméletes”. A csomagolás során is törekszik a környezet védelmére, az üvegeket lefedő papír dekorációt papírszalaggal rögzíti.  Válogatott, természetes alapanyagoktól és tartósítószertől mentes, gyümölcs, zöldség, gyógy és fűszernövények felhasználásával klasszikus és különleges termékek folyamatosan bővülő választékával várja vásárlóit.

A „Szezon” termékcsalád – mint neve is sugallja – mindig az aktuálisan, szezonálisan éppen érő gyümölcsök, zöldségek feldolgozásával készül, friss, válogatott terményekből. Ez mellett még a kímélő, saját kezű feldolgozás, az új lehetőségek folyamatos keresése emeli  a minőségi termékek közé.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!