Lídia Borház

Dédnagyszülők nyomdokain, fiatalos lendülettel

8251 Zánka, Rákóczi út 112.
Varga András
+36 30 544 2238
info@lidiaborhaz.hu
www.lidiaborhaz.hu
Facebook

Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy a borászok nem csupán értékesítenek, hanem nap mint nap végzik a szőlészeti, borászati munkálatokat.

A Lídia Borház egész évben várja vendégeit, de a nyári szezon kivételével gazdálkodásuk jellege miatt csak előre bejelentkezéssel tudunk náluk vásárolni vagy borkóstolón részt venni. Szálláshelyeik téliesítettek, így előfoglalással szintén egész évben rendelkezésre állnak.
Ha a KÓBOR túrán venne részt, a www.kobortura.hu honlapon tud jelentkezni.

Termékek

  • Fehér borok: olaszrizling, szürkebarát, irsai olivér, rajnai rizling, furmint, rózsakő
  • Vörös borok: kékfrankos, merlot, pinot noir, zweigelt.

Hol lehet vásárolni?

Helyben a vinotékában, üzletekben, időszaki rendezvényeken és vásárokon.
Érdeklődjön telefonon.

Szolgáltatás

  • borkóstolók, borbemutatók borkorcsolyával (2-30 fő)
  • pincebejárások, KÓBOR túra egyik megállója
  • szüretlátogatás

A zánkai Lídia Borházban Lídia dédnagymama örökösei családtagjaikkal viszik tovább a szőlő- és borkészítés családi hagyományait.

A többnemzedékes borász család a Balatonfüredi – Csopaki borvidék “szerelmese”.  Csaba a szőlőművelést, András a borkészítést, értékesítést végzi a gazdaságban. A kiváló termőhelyeken megtermelt szőlőből erjesztett borokat a hagyományos és korszerű technológiák ötvözésével állítják elő és palackozzák nagy szakmai igényességgel. Az ifjú generáció fiatalos lendületet vitt a családi borászatuk életébe boraik új arculatával, borász társakkal útjára indított KóBor túra programjukkal és folyamatosan megújuló szolgáltatásaikkal.

A KóBor túrán, szervezetten 4 pince borkóstolóján vehetünk részt, amelyet vacsora zár. A program ideje alatt mikrobusz szállítja a résztvevőket. A bortúra jó alkalom ara, hogy egy délután alatt közelebbről megismerhessük a Balaton-felvidéki borászkodás, illetve a pincészetek sokoldalúságát, sokszínűségét és ezt követően már ismerősként térjünk vissza barátainkkal ezekre a különleges helyekre.

Rendkívül szívesen mesél boraikról, a technológiáról, sőt náluk a vendég még a szüretbe is bekapcsolódhat, hogy minél közelebbi képet kaphasson a borkészítés bonyolult folyamatairól, a szőlőtermesztési technológiákról, és hogy megérthesse, miért számít a helyi bor, a környékbeli gazdálkodási kultúra egyik legfontosabb hírvivőjének.

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!