Liszkay Borkúria

8273 Monoszló, 048/2 hrsz
+36 21 252 3449
michael@liszkay.com
www.liszkay.com
Facebook

Szolgáltatások

 • Kulturális események/koncertek a holdfényben, karnyújtásnyira a susogó szőlőtőkéktől
 • Borkóstolás
 • Exkluzív privát és céges rendezvények
 • Esküvők
 • Családi, baráti összejövetelek
 • Tréningek
 • Koncertek
 • Főzőtanfolyamok
 • Bortanfolyamok
 • Selfness programok
 • Zenés Borvacsorák

Borkóstolás, Szállás, Wellness és Kikapcsolódás a szőlőbirtokon!
A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű bazaltkúpjával – ez Monoszló. Mediterrán mikroklímájával már az ókori rómaiakat is lenyűgözte ez az apró ékszerdoboz, és „Tvscvlanvm” (tusculanum), vagyis nyári lak névvel illették a környéket. Ezen túl felismerték azt is, hogy kiváló vörösborok készíthetők a Káli-medence lankáin termő szőlőből.
Itt alakította ki szőlőbirtokát a Liszkay család azzal a szilárd elhatározással, hogy ötvözik a hagyományos és a modern borászati eljárások legjavát.
A Pangyér-dűlő – mely hivatalosan Magyarország legjobb dűlői között szerepel a maximum 400 pontos rendszerben 385 pontot tudva magának- lábainál hever szőlőbirtokunk és Borkúriánk!

A Liszkay Pincészet nem csak borászat, hanem mint Borkúria „Nobilis Monoszlien Vineyard Estate” különleges, exkluzív szálláslehetőséggel várja Önöket a festői szépségű Káli-medencében.
Kilenc ízlésesen, nagyvonalúan és egyedi stílusban berendezett szoba, wellness, meditációs szauna, külső és belső medence, levendula-tenger, valamint Borgaléria várja az idelátogató, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Képzelje el a tökéletes harmóniát – a kényelem paradicsomát – a szőlőtőkék oázisában!
Kapcsolódjon ki a hétköznapok városi zajos forgatagából, és töltődjön fel a Káli-medence kapujának őre, az impozáns Hegyestű jótékony energiájával.
Fenséges naplementék egy finom pohár bor társaságában, pazar kilátás a Balaton-felvidék festői szépségű, Káli-medencét övező hegyeire: Badacsony, Gulács, Csobánc, Fekete-hegy, a Boncsos-tető és a távolban felsejlő Tátika.

Barangolja be gyalogosan vagy kerékpárral a környék természeti értékeit, egy minden földi jóval megpakolt piknik kosár társaságában!
Bőséges büféreggeli helyi finomságokkal a környező gazdaságokból.
Nemzetközi és hazai kulináris kalandozás a nagy, családias provence-i konyhánkban, remek borok és zongoramuzsika kíséretében, ahol a tulajdonos, Liszkay Mihály, a világot járt zongorista, egyben nagyszerű szakács, a bor mellett zenével és remek ételekkel is kényezteti alkalomadtán vendégeit!

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!