Medvelaki finomságok

Egészséges étkek sok-sok szeretettel

Komendánt Ilona és Dobos Péter
8347 Ukk, Jókai 19.
+36 20 208 4795
mamica@citromail.hu

Termékek

Medvelaki finomságok között megtalálhatóak lekvárok (barack, szilva, ringló, szeder, málna erdei vegyes lekvár, fahéjas almás, zöldparadicsom, bodzás eper, eper, étcsokis szeder, galagonya, kökény, csipkebogyó) szörpök (bodzavirág, feketebodza, málna, szeder, menta, citromfű, ringló, eper, bodzás eper, fenyőrügy szörp). Árulnak pestokat (bazsalikom, medvehagymás, zöldfűszeres) lecsót, paradicsomlevet és házi készítésű vegetát is. Számtalan különlegesség is megtalálható náluk, mint a fekete bogyós növényekből készített vitaminbomba, vagy az ízesített karamelkrém. Kínálnak még házi recept alapján készített süteményeket is.

Értékesítés helyben vagy hévízi piacon: csütörtökön és szombaton  és vasárnaponként a Káptalantóti, Liliomkertben.

Ica és Maci évek óta készítenek egészséges, helyi alapanyagokból, saját vagy gyűjtött termésekből gyümölcsös, zöldséges finomságokat.
Kóstolja meg az Ukkon található családi gazdaság különleges termékeit, melyek nem tartalmaznak tartósítószert és cukrot, ízlelje meg a natúr termékek igazi zamatát.
Medvelaki finomságok között megtalálhatóak lekvárok (barack, szilva, ringló, szeder, málna erdei vegyes lekvár, fahéjas almás, zöld paradicsom, bodzás eper, eper, étcsokis szeder, galagonya, kökény, csipkebogyó) szörpök (bodzavirág, fekete bodza, málna, szeder, menta, citromfű, ringló, eper, bodzás eper, fenyőrügy szörp).

Ica és Maci alapelve, hogy nem használnak tartósítószert, dunsztolást alkalmaznak, így készítenek tiszta gyümölcs, zöldség natur termékeket. A legtöbb finomságuk nem tartalmaz cukrot vagy csak minimális mennyiségben.

Törekszenek arra, hogy különleges és egyedi finomságok kerüljenek ki kezeik közül, ezért a környezetükben megtalálható gyűjtött bogyókat is  feldolgozzák, mint a kökényt, galagonyát, fenyőrügyet, medvehagymát, bodzát, akácot, csipkebogyót.
Nagyszülőktől megörökölt receptek alapján készítik tradicionális  termékeiket, de saját kísérletezés, folyamatos termékfejlesztés, ötletelés is jellemző rájuk.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!