Műemlék Nyaralóház

Kis- Pál Miklós
8244 Dörgicse, Fő u. 6.
06-30/448-8478
kispalmiki52@gmail.com

Egész évben kiadó műemlék nyaralóház

Szolgáltatás

  • szálláshelykiadás (6 ágyas, 1+2 félszobában, +1 pótágy; max. 7 fő részére)
  • parkolási lehetőség
  • kerékpár biztosítása (2 db felnőtt)
  • grillezési lehetőség az udvaron (500 m2 nagyságú kert)
  • háziállat megengedett

Szeretettel várjuk Dörgicsén a Műemlék Nyaralóházban!
Töltse szabadságát családjával, barátaival Dörgicsén. Dörgicse kb. 4 km távolságra fekszik a Balatontól. Ha szeretne pihenni az érintetlen természetben, ha szereti a kedves embereket és boraikat, ha előnyben részesíti a csendet a tarka turistaáradattal szemben, akkor látogasson el erre a vidékre!
1881-ben épült (60m2-es), 2010-ben teljesen felújított terméskőből épült nyaralóház (90cm falvastagság) max. 7 fő részére kiadó. A házat a vendégek önállóan használhatják, a tulajdonos nem lakik ott.

Kis-Pál Miklós tevékenysége során nagy hangsúlyt helyez a kultúrtörténeti örökség, tájjellegű népi építészeti értékek gondozására. A szálláshely nemcsak autóval, de gyalog, kerékpárral és tömegközlekedéssel is megközelíthető. Ajánlja a turistáknak a település és a térség szolgáltatóit, vendéglőit, programjait, valamint a potenciális szabadidős tevékenységeket.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!