Dénes Ildikó

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

A Kertészetet Dénes Ildikó és családja működteti. A bogyós gyümölcsökre (málna, szamóca) helyezik a hangsúlyt. Nagyvázsonyban, folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak, 2014 óta. A Biokontroll Hungária Kft. ellenőrzi és minősíti ökológiai gazdálkodásuk. A betakarítást nem csak kézzel, hanem málnakombájnal is végzik így egységesebb, alaposabb és egyszerre nagy mennyiségű és minőségi gyümölcs szüretelését tudják megvalósítani. Gyümölcseiket maguk is igény szerint feldolgozzák, prémium minőségű kistermelői kézműves terméket készítenek. Lekvárjaik csak a legszükségesebb ideig hőkezeltek gyümölcsdarabokkal teli, magas vitamintartalommal bírnak és tartósítószer mentesek. A lekvárjaik és szörpjeik dobogós helyen szerepeltek különböző versenyeken. Gyümölcspálinkákat is készítenek, intenzív illattal, robbanó zamattal, prémium minőségben, igazi kuriózumként.

Az őszi- téli időszakban a termékpalettájuk bővült kézműves bonbonokkal, amelyekbe a gyümölcseik és pálinkáik kerülnek. 

 

Tálodi Kecskefarm

A fenntartható gazdálkodás jegyében alpesi tejelő törzs kecskeállományuk is van, így szezonálisan kecsketejből készítenek különféle sajtokat, krémsajtokat, joghurtokat. Ezek remekül kiegészítik a gyümölcsből készült termékeiket.

Ildikóék megtalálhatóak Veszprém megyében a Bakony-Expón, Agrár megmozdulásokon, fesztiválokon, hétvégente Káptalantótiban a Liliomkertben, vasárnaponként  Veszprémben az Óváros téri piacon, és a környező települések termelői piacán. 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!