Németh Birtok Családi Vendégház

Némethné Dévényi Judit
8273 Monoszló, Fő utca 23.
+36 30 374 1268
planteus@planteus.hu
www.monoszlo.hu

Nyitva tartás: egész évben

Szolgáltatások

  • Szálláshely kiadás
  • Férőhely összesen: 11 fő + teljes értékű pótágyon 3-5 fő
  • Apartmanok száma: 2 db 2 ágyas + pótágyazható
  • Önálló vendégházban 7 fő + 3 pótágy lehetőség
  • Az önálló apartmanok tartalmaznak fürdőszobát és közös felszerelt kiskonyhát.

A vendégház egy francia ágyas fürdőszobás hálószobát, egy családi 2 felnőtt + három gyermek részére szolgáló nagy hálót, egy szaunás fürdőszobát, egy külön WC-t egy nappalit felszerelt konyhával, egy fedett teraszt sütő kemencével és egy nyitott teraszt tartalmaz.
A kertben zárt gépkocsi beállási lehetőség biztosított. A pihenést szalonnasütő, pihenő halastó és nagy kert biztosítja. Kerékpár bérelhető.

A Németh Birtok Családi Vendégház a Balatoni strandtól 7 percre, csendes 130 lakosú zsákfaluban, Monoszlón található. A falusi turizmus keretén belül működő apartmanjaiban egész éven át kínál szálláslehetőséget. Ellátással, programok szervezésével várja a településre látogató vendégeket. Nagykert, sok kirándulási lehetőség és jó levegő, nyugalom garantált.

Maga a szálláshely környezete is már meghatározó. Balatoni strandtól 7 percre, csendes 130 lakosú zsákfaluban, Monoszlón található.  Csend és nyugalom van, igazi kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyók részére. A régi, vidék-falusias hangulatot közvetíti maga a szálláshely, a környezet és a szolgáltatások. Helyi jelleg erősen megmutatkozik, például a szálláshely megterveztetésénél a Balaton-felvidéki házak stílusa lett figyelembe véve.

A reggeli környékbeli és helyi alapanyagokból készül, a régi, falusias ízvilágot ismerhetik meg a vendégek. Meghatározó a helyi termelőkkel, szolgáltatókkal való együttműködés. A szálláshelyen a helyi fazekas házaspár edényeiből kínálják fel az ételeket, az itt megtalálható borospincében környékbeli gazdák borait kóstolhatják meg a vendégek.

A Balaton-felvidékre vonatkozóan régi és jelen dolgait folyamatosan kínálja: kirándulási és túrázási lehetőségek, helyi termékek (kecskesajt, pékáru, borok), házi ízek, saját készítésű lekvárok, szörpök.

Maga a szálláshely Nemzeti Park területén található. Jellemző a tevékenységben a kultúrtörténeti örökség gondozása: az épület megterveztetésénél a Balaton-felvidéki házak stílusa figyelembe van véve. A kert, a birtok arculata is ezt szimbolizálja: az itt lévő régi fákat megőrizték, a kertben található egy több mint 170 éves pogácsa almafa.
Fontos helyi hagyományok fenntartása, megőrzése, amelyeket hozzáférhetővé teszik a szélesebb közönség számára is (helyi fazekas termékek – edények, cserépkályha, helyi alapanyagok, lekvárok, szörpök, kerti fűszernövények, helyi borok, a kerti terméseket a vendégek megkóstolhatják).

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!