Őshaza Vendégház

Homeland Guesthouse

Szabados Zsuzsanna
8352 Bazsi, Fő u. 20.
+36 70 453 5296
oshaza2017@gmail.com
www.oshaza.hu
Facebook

Előre bejelentkezéssel látogatható.

Termékek

Saját felújítású belsőépítészeti termékek vásárolhatók. A faluban több alkalmi művész alkotása állandó jelleggel helyet kapott az ŐSHAZA Vendégházban, amelyek az alkotóknál megvásárolhatók.

Szolgáltatások

  • szálláshely 4 fő részére
  • programok ajánlása, segítségnyújtás a kapcsolatfelvételben
  • pihenőhelyek az udvar több pontján
  • szauna
  • masszázs – (48 órával előtte) egyeztetéssel időpont foglalható

Az Őshaza Vendégházban 2 különálló, 2-2 fő kényelmes pihenésére szolgáló apartmant alakítottak ki a házigazdák (Zsuzsa és Tibor), az ősi otthon, a békés hazatérés jegyében. Ezt a meghitt apartmanokon túl a házhoz tartozó különböző pihenőhelyek, teraszok is biztosítják, amelyeket a vendégek kedvükre használhatnak. A szállást leginkább pároknak, barátoknak ajánljuk, akik nem a városi nyüzsgésre, hanem egy kicsit megállásra, lazulásra vágynak.

A tulajdonosok nem titkolt célja az sem, hogy vidékfejlesztőként és építészként szeretnék megismertetni, megkedveltetni vendégeikkel a mai magyar falusi életformát. Ezt lehetővé teszik az ajánlott programjaik, és az a mindennapi tevékenység, amibe az itt töltött pár nap alatt bárki betekintést nyerhet.

Bazsi a Balaton-felvidék nyugati szélén egy 500 fő alatti kedves kis település. Évekkel ezelőtt a régi tájjellegű almafákról vett szaporulatokból több ezret ültettek el a lakosok. Egyre többen gazdálkodnak kiskertjeikben, „hegyi” pincéik körül. A faluban lehetőség van kettő túraútvonal segítségével betekintést nyerni a helyiek életébe is.

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!