Pajta Szálló

Kicsik nagyok örömére

Veszprémi Waldorf Egyesület
8248 Nemesvámos, Kossuth L. u. 24.
+36 30 610 9788
marta.domokos@feherlofiawaldorf.hu vagy info@pajtaszallo.hu
www.pajtaszallo.hu

A Szálló az iskolai szünetek ideje alatt, illetve hétvégeken vehető igénybe.

A Veszprémi Waldorf Egyesület által üzemeltetett 30 fős, B kategóriás Pajta Szálló 2012-óta működik. A környezettudatosan épült ifjúsági szállás a Balatontól 11 km-re, Veszprémtől 5 km-re található, gyönyörű természeti környezetben, tágas udvarral, játszótérrel várja a kiránduló csoportokat.  Osztálykirándulások, táborok ideális helyszíne.

Szolgáltatások

  • Szálláshely szolgáltatás
  • 2×15 fős, parkettázott hálóterem, jól felszerelt teakonyha, 2 ágyas betegszoba külön fürdőszobával, akadálymentes fürdőszoba mozgássérülteknek, WIFI, tágas udvar (sportolás: kosárlabda, röplabda, játszótér, kerti kemence és tűzrakó-hely), zárt parkoló, étkezés: helyi vendéglátó egységekből és őstermelőktől
  • Táborok szervezése, lebonyolítása
  • Tematikus gyerektáborok a nyári szünetben és felnőttképzés egész év során.

Szolgáltatásokról, programokról további információ: http://www.feherlofiawaldorf.hu/ vagy www.pajtaszallo.hu  oldalon.

A Nemesvámosi Waldorf Egyesület által üzemeltetett 30 fős, B kategóriás Pajta Szálló 2012-óta működik. Az épület tükrözi a Waldorf szellemiséget, környezettudatos szemléletben épült. A szépen, igényesen kialakított, modern ifjúsági táborban a melegvizet napkollektorok, míg az áramot napelemek szolgáltatják, így a ház télen-nyáron fűthető vagy hűthető. A szálláshely, a Balatontól 11 km-re, Veszprémtől 5 km-re található, gyönyörű természeti környezetben, hatalmas udvarral, játszótérrel várja a kiránduló csoportokat.  Osztálykirándulások, táborok, képzések ideális helyszíne.

Az egyesület minden tevékenységét, szolgáltatását, rendezvényét áthatja valami olyan tudatos szemlélet, mely egyedülálló. Ez a „Waldorf szemlélet” az mi meghatározza és egyedivé is teszi a Pajtaszálló szolgáltatásit. Nagyon fontosak az együttműködések, szakmai partnerek bevonása, erős tanári gárda, bevonható szülők.
A gyönyörű környezetben található Pajtaszálló, környezettudatos szemléletben épült. Egy régi épület újulhatott meg, változhatott egy modern, a mai igényeket kielégítő, megújuló erőforrásokat felhasználó ifjúsági táborrá. Ez a hely nem csak egy szálló, inkább egy gyerekek és felnőttek számára kialakított tudásbázis, ahol minden program a résztvevők örömét, kedvét és fejlődését szolgálja, de nem kötött hanem igazán szárnyaló, szabad formában.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!