Pécsi Krisztina

8230 Balatonfüred, Tamási Áron utca 27.
+36 30 388 1736
krisztinapcsi1@gmail.com
Facebook

Termékek

Jellemzően iparművészeti és népi stílusú, a készítőre jellemző egyedi motívumokkal díszített fazekas termékek :

  • használati tárgyak, pl.: gulyásos tányér, hagymatartó, salátástál, cukortartó, főzőedény, kaspók, cserepek, gyümölcsöstál, készletek stb…
  • dísztárgyak: kerámia virágok, aromalámpa, mécses tartók, lámpák, lámpa-függeszték, vázák stb…

Hol lehet vásárolni?

  • Kézműves vásárok
  • Balatonfüredi vásárcsarnok

Szolgáltatás

Nyitott műhely üzemeltetése, kézműves bemutató
Balatonfüredi Vásárcsarnok nyitvatartási ideje:
H-P: 6-18, Szo: 6-14

Pécsi Krisztina, balatonfüredi keramikus, Vásárcsarnokban található nyitott műhelyében a vásárlók és érdeklődők szeme láttára születnek meg a korongozott használati és dísztárgyak.
Alkotásaiban a hagyományos népi és a modern, iparművészeti irányzatok egyaránt megtalálhatók. Egyéni áttört díszítési megoldásai, írókázott, engóbbal díszített vagy festett tárgyai letisztult stílusát tükrözik.

Minden egyes termék kézzel formált egyedi alkotás, többségében fazekaskorongon készül, nincs két egyforma. A használati és dísztárgyak egyedi formavilággal és díszítéssel rendelkeznek.  A hagyományos fazekas termékek és a saját tervezésű iparművészeti jellegű alkotások, a kereskedelemben kapható káros anyagoktól mentes mázakkal készülnek.
A tárgykészítés lépéseibe a vásárlók betekinthetnek, ezzel is erősítve a hiteles alkotási folyamatokat.

Krisztina alkotásai változatosak, egyediek és a magyar népi művészetet tükrözik vissza ötvözve a saját stílusával. A hagyományok megtartásában jelentős szerepe van nem csak fazekas munkájával, hanem a nyitott műhely üzemeltetésével, ahol az érdeklődők a szakma rejtelme bepillanthatnak.

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!