Ro-Zita Kerámiaműhely és Vendégház

Bácsi Zita
8228 Lovas, Malomvölgy út 20.
+36 30 437 6222
bacsi.zita74@gmail.com
Facebook

Lovas központjától 500 méterre a Malomvölgyben található Zita műhelye és vendégháza. Mind két vendégház jól felszerelt, igényesen berendezett, bútorai a házzal harmóniában múltat idéznek.

A vendégek kényelmére, pihenésére kialakított szálláshelyen a reggeliző piknikkosár lévén egy kis ízelítőt kaphatnak a helyi termelők portékáiból. Különlegessége a vendégháznak, hogy Zita saját készítésű védjegyes kerámiáiból étkeznek, hozzá bármikor fordulhatnak a vendégek, folyamatos a jelenléte, így nem egy alkalmazottal kommunikálnak az itt megszállók.

Családok részére is kiváló üdülőhely, 50 méterre játszótéren élvezhetik a nyaralást a kisebbek, szüleik pedig akár túrázni, akár hajókázni szeretnének, itt megtehetik. Zita odafigyel a vendégház környezetére, fontosnak tartja a régi dolgok ápolását, megtartását legyenek azok bútorok, vagy akár az udvaron lévő ősi fák. Tervei között szerepel egy Éltető Pont kialakítása, valamint szálláshely akadálymentesítése.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!