Sarokház

Sarokház - Nyugodt pihenés egész évben! Olaszrizling - Fröccsnek is kiváló!

Aradi István és Ifj.Aradi István
8237, Tihany, Csokonai u. 12.
+36 87 448 149
+36 30 893 5189
sarokhaztihany@gmail.com
www.sarokhaztihany.hu

Egész évben nyitva

Termék

  • Bor – Olaszrizling

Hol lehet vásárolni?

  • A pincénél
  • Tihanyi Apátság ajándékboltjában
  • Helyi termelői piacon

Szolgáltatás

  • Pincelátogatás, borkóstolók
  • Szálláshelykiadás

Az Aradi család két fő területen is jeleskedik tevékenységével. Panziójuk a tihanyi faluközponttól és az apátsági templomtól gyalog tíz percre helyezkedik el, mint ahogy a neve is jelzi a sarkon. A szálláshelyen egész évben fogadnak vendégeket, ahol 4 apartman és 2 szoba (3-as és 4-es szoba) áll rendelkezésre. Az udvarban zárt parkoló van. A balkonról látható, a félsziget belső tavi természeti környezete és a Balatonra nyíló panoráma igazán szemet gyönyörködtető. Az itt megszálló vendégeknek lehetőségük van reggelizni a panzió szépen kialakított közösségi helyiségeiben.

A család férfi tagjai borászkodnak. Ez a hagyomány körülbelül 90 évre nyúlik vissza, amely során a szőlő művelése és feldolgozása az édesapákról fiaikra örökítődött. A feldolgozás hagyományos módon, fahordóban történik. A borkóstolókon a régi pincék nosztalgikus érzését átélve az olaszrizlingből több évjáratot is megkóstolhatnak a látogatók. A hangulatos teraszon elfogyasztott kitűnő borok mellett a Belső tó felőli, turisták által kevésbé ismert panorámával ismerkedhetnek meg itt a látogatók.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!