Sarusi-Kiss Katalin

Sarusi-Kiss Katalin
8273 Monoszló Tik hegy 703 hrsz.
+36 30 942 1212
kata@kerteszkata.hu
Facebook

A Tik hegyi ház könnyen megközelíthető, igényesen berendezett hatalmas földterülettel rendelkező szállás, melyhez terasz, grillező és kerti tó is tartozik. A Balatontól mindössze 5 km-re található, 7 fő kényelmes pihenésére kiváló. Katalin, üdvözlő itallal fogadja a vendégeket, saját termesztésű zöldségeivel, gyümölcseivel ajándékozza meg őket. Az épület felújításakor szem előtt tartották a Település Arculati Kézikönyvnek való megfelelést, mely nagyban hozzájárul a ház vidékies hangulatához. Mivel saját háza Katalinnak a szomszédságban található, állandó jelenlétének köszönhetően a vendégek igényeit maximálisan figyelembe tudja venni, tájékoztatni őket a helyi lehetőségekről, éttermek, látnivalók ajánlásával.

Hegyestű Apartman szintén Monoszlón található csendes nyugodt szőlőültetvényekkel teli vidéken. Az apartmanok minden igényt kielégítenek, jól felszerelt konyha, fürdő tartozik hozzájuk. Az óriási teraszon reggelizve gyönyörködhetünk a tájba, vagy akár grillezhetünk. Alacsonyabb felfüggesztésű autóval, esetlegesen nehéz lehet a megközelítés, szükség esetén Katalin biciklit is biztosít a vendégeknek. A két apartman összesen 9 fő elszállásolására alkalmas.

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!