Skrabski Pince

Nagyleshegy Borászati Kft.

Sümegi Gábor
8242 Balatonudvari, külterület 1206. hrsz.
N 46,907156 E 17,779072
+36 70 590 8626
info@skrabski.hu
www.skrabski.hu
Facebook

Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy a borászok nem csupán értékesítenek, hanem nap mint nap végzik a szőlészeti, borászati munkálatokat.
Ha borkóstolón venne részt vagy vásárolni szeretne, kérjük, jelezze előre telefonon.

Termékek

Hol lehet vásárolni?

Vásárolni helyben lehet, borkóstolóikon, bizonyos kiskereskedelmi egységekben és éttermekben. Érdeklődjön telefonon!

Szolgáltatások

  • Borkóstolók
  • Pincelátogatás
  • Bortúra
  • Szálláshely (3 szoba, 6 fő)

A Skrabski Pincészetben nem csupán a bor tesz bennünket mámorossá, hanem a festői környezet és az csodálatosan felújított öreg présház harmóniája is. A pince ugyanis egy olyan ritka szőlőhegy része, ahol több tulajdonos is korhűen újította fel az egykori betyártanyának és kitűnő búvóhelynek számító pincéket.

A pincészetben a Skrabski család által korábban elkezdett, természet közeli termesztés mellett tették le voksukat. 10 Ha-on gazdálkodnak. Szívügyük a természet és az ahhoz tartozó környezet megóvása, illetve megtartása mellett való szőlőművelés. A természetességhez hozzá tartozik a bor spontán erjedésén alapuló technológia, amellyel hűen őrzik a termőhelyre és fajtára vonatkozó egyedi jelleget.

A Skrabski Pince egykori szellemiségét követve a legfontosabb számukra, hogy minél jobb alapanyagból, természetes úton, minél jobb bort állítsanak elő. Fontosnak tartják a terméskorlátozást és a precíz szőlőművelést, amely természetesen a jó bor készítésének alapja. A szőlőterületeken ők is csak zöld környezetvédelmi besorolású szereket alkalmaznak.  A pince felett elhaladó út már területileg Dörgicséhez tartozik, így birtokuk is 40%-ban Balatonudvari, 60%-ban Dörgicse zártkertjében terül el. A pince autóval, mikrobusszal, kerékpárral, gyalogosan is megközelíthető.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!