Sváb Ház

Pappné Szita Anikó
8248 Veszprémfajsz, Fő út 37.
+36 88 265 739
+36 30 408 7306
papp@vamosivendeghaz.hu
www.vamosivendeghaz.hu/svabhaz
Facebook

Szolgáltatás

  • Szálláshelykiadás
  • Borkóstoló
  • Túraszervezés

A Balaton- felvidéki egyutcás kis faluban Veszprémfajszon, Papp Ferenc és felesége, Anikó önálló családi házukban 4-10 fő kényelmes elhelyezését tudják biztosítani önellátással, saját és helyi alapanyagokból összeállított ételkosárral.

A kettő-  és egyszobás apartmanhoz teljesen felszerelt közös konyha- étkező tartozik. Az udvarban zárt parkoló található. Vendégeiket saját kézműves boraikkal, bodzaszörppel kínálják érkezéskor.

Nagyon színes programkínálatot biztosítanak: igény esetén helyi kemencés ételkülönlegességeket készítenek, borkóstolójukhoz tangóharmonikás is dukál. Ez utóbbit még lovaskocsis fogattal is élménydúsabbá tudják tenni.

A több napra betérő vendégek vezetett falusétán vesznek részt és szívesen szervezik meg számukra a Balácapusztai, római kori villagazdaság meglátogatását is.
Anikó és Feri mindig partnerek a kedves meglepetés partik, céges rendezvények, családi, baráti összejövetelek megszervezésében.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!