Tagyon Birtok

Barátoktól Barátoknak

Kartaly Attila
8272 Tagyon, Hrsz.: 752
+36 20 915 1308
info@tagyonbirtok.hu
www.tagyonbirtok.hu
Facebook

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Termékek

Tagyon Birtok Lecsó:

  • Magyaros lecsó (natúr)
  • Pikáns lecsó (enyhén csípős)
  • Betyár lecsó (bitang erős)

Balatonfüred-Csopaki Rizlingszilváni

Helyben megvásárolható.

Szolgáltatás

Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel.
Gasztro kultúra, természeti szépség, aktív kikapcsolódás és mediterrán hangulat a Balaton-felvidék egyik legszebb vidékén…

Tagyon Birtok a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak.  A terület összesen 1,3 ha, mely 60 gyümölcsfát, és 1250 tőke új telepítésű szőlőt foglal magában. Saját gondozású 600nm-es konyhakertben, több mint 30 különféle zöldség és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várják az érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban vagy nyílt birtoknapjaikon. Az evés-iváson kívül, ezen a gyönyörű környéken, rendszeresen szerveznek kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást.

A zöldség-és gyümölcstermesztés bio módon, vegyszerek felhasználása nélkül történik. Attila teljes mértékben tartósítószer mentes termékeket biztosít. Minden munkafolyamatot saját maga felügyel. Szolgáltatásukhoz tartózó falusi vendégasztal keretében csak saját készítésű és csak a környékből, helyből származó alapanyagokat használ fel.

Kartaly Attila számára fontos a táj-és környezeti értékek megőrzése: a birtokon elhelyezkedő lakóház a Balaton-felvidékre jellemző stílusban került felújításra. Környezetvédelmi szempontból komposztálás és szelektív hulladékgyűjtés jellemzi a tevékenységét.
Egész évben folyamatos programjaival járul hozzá a település életének aktivizálásához. Ajánlja a turistáknak a település és a térség szolgáltatóit, vendéglőit, programjait, valamint a potenciális szabadidős tevékenységeket. Előtérbe helyezi az alternatív közlekedési módok alkalmazását: partnerségei révén tud ajánlani lovas, kerékpáros útvonalakat.

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!