Tekeresvölgyi Családi Birtok

A mi sajtunk

Kovács Csaba
8248 Nemesvámos, Kovácstanya 1.
+36 30 947 0780
amisajtunk@gmail.com
www.tekeresvolgyi.hu
Facebook

Kérjük, legyen tekintettel arra, hogy a kistermelők nem csupán értékesítenek, hanem gazdálkodnak is, illetve különböző piacokon értékesítik termékeiket.

Termékek

Szolgáltatás

 • Disznótoros
 • Sajtkóstoló
 • Egyéb programok: csapatépítők, születésnapok, borkóstolás, kolbásztöltés, lovastúrák szervezése
 • Szállás: 2db 2 szobás – 4 ágyas, 1db két szobás, 5 ágyas apartman

Vásárlási lehetőség:

 • Tihany Piac Placc:
  Szombat, 8:00-13:00
  Helyszín: Tihany-rév
 • Liliomkert piac:
  Vasárnap, 8:00-13:00
  Helyszín: Káptalantóti
 • Állandó nyitvatartás a birtokon:
  H: 7:00-15:30
  K-P: 7:00-17:00
  Sz-V: Zárva

Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már 45 magyartarka tehenük tejét dolgozzák fel, nem minősített biogazdaságukban.
Fontosnak tartják, hogy segítsék megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek. Szerencsére rajtuk kívül sok más termelő is biztosítja már országszerte ennek alapjait.

Számos más készítményük mellett, főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtjaik a manufaktúra zászlós terméki. Ezekre a hosszú érlelésű sajtokra  a legbüszkébbek és erre szeretnék a legtöbb hangsúlyt fektetni a jövőben is.
Birtokuk nem csak tejfeldolgozással foglalkozik, más haszonállataikból is saját termékeket készítenek. Ehhez kapcsolódva disznótoros programokon is részt vehetnek vendégeik, valamint egyéb más rendezvények(szervezett sajtkóstolók, születésnap, csapatépítő programok) befogadására is alkalmas a birtok közepén elhelyezkedő 42 fős rendezvénytermük.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!