Tőtős Apor

Balaton-felvidéki mézes álmodozás

8349 Zalagyömörő, Petőfi u. 20.
+36 70 770 7220
totos.apor@gmail.com

Termék

A Balaton-felvidék méhlegelőiről gyűjtött mézek:

  • repce, tavaszi vegyes virág méz, akác, bíborhere, mustár, mézontófű, napraforgó,  szolidágó

Hol lehet vásárolni?

  • Helyben, 8349 Zalagyömörő, Petőfi u. 20.
  • Sümegen, a Kamilla Kézműves Ajándékboltban

Tőtős Apor fiatal kora ellenére komoly szakmai tudással, tapasztalattal és hatalmas szeretettel óvja, védi méheit.  A 140 méhcsaláddal foglakozó méhész a hagyományos technológia és ízvilág őrzője. Méheivel a Balaton-felvidék településeit járja, összefüggő növénykultúrát keresve, így biztosítva a fajtaméz jelleget. Tavasztól őszig gyűjtik a szorgos kis méhek a nektár, melyből kiváló minőségű tavaszi vegyes virágméz, repce, akác, bíborhere, mustár, mézontófű, napraforgó és szolidágó méz készül.

A mézet kedvelők azzal a biztos tudattal vásárolnak tőlük, hogy a mézük kitűnő áru és nincs keverve más országból vagy más termelőtől származó mézzel.
Apor tagja az Országos Méhészeti Egyesületnek és a Somló és Vidéke Méhészegyesületnek is. Kiszerelési engedéllyel és zárjeggyel rendelkezik.

Apor kiemelt figyelmet szentel a környezeti- és táji értékek megőrzésére.
Saját tevékenységén keresztül igyekszik a helyiek, iskolások, óvodások körében népszerűsíteni a mézfogyasztás jótékony hatásait. Méhei szorgos tevékenységükkel, a porzással hozzájárulnak a haszonnövények termőképességéhez.

Méhészetét előre bejelentkezés alapján szívesen bemutatja az érdeklődőknek.

 

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!