Tündérek műhelye

Oszkai Réka
8330 Sümeg, Dr Lukonich G. u. 30.
+36 70 453 7904
oszkair@gmail.com
www.oszkaikeramia.hu
Facebook

Információ a látogathatóságra vonatkozóan:

A kézműves műhely betérő turistáknak állandóan látogatható, előzetes bejelentkezés esetén kézműves foglalkozásokat is szívesen szervez.
Kézműves foglalkozásokra legalább egy hónappal előbb be kell jelentkezni.
A  műhely meglátogatása esetén előzetes telefonos érdeklődés szükséges.

Termékek

  • Iparművészeti alkotások: egyedi, szecessziós jellegű figurális kerámiák készítése
  • Kerámia termékek: egyedi használati és dísztárgyak készítése
  • Dekoráció: lakásdíszítés, falfestés

Szolgáltatás

  • Egyedi kerámia dísz- és ajándéktárgyak készítése megrendelésre.
  • Kerámia kézműves foglakozások, szakkörök, játszóházi foglalkozások szervezése, lebonyolítása.
  • Kiállítások szervezése.

Hol lehet vásárolni?

Helyben
Időszaki kiállításokon

Oszkai Réka elsősorban figurális kerámiákat készít, alkotási egyedi, szecessziós hangulatúak. Témái, figurái főként a gyermekeivel közösen megálmodott manókkal, tündérekkel, angyalokkal benépesített mesevilágot elevenítik meg.

Szecessziós stílusú, iparművészeti kerámiák kerülnek ki műhelyéből, melyekre jellemző a fény, az arany, a csigavonalak, a virágok díszítőelem használata.
Immár tíz éve, hogy először bemutatkozott a nagyközönségnek, azóta közel 40 alkalommal állított ki a Dunántúl kisebb-nagyobb településein. A kiállítások zöme önálló tárlat volt, a szervezők szívesen hívják, nem véletlen, hiszen hölgyalakjaival, manóival egyfajta színfoltja a kiállítótermeknek, vidámságot, mesevilágot teremt alkotásaival. Kiállításain manókat,csigán mélázó, szendergő tündéreket, kedves lánykákat láthatnak az érdeklődők.

Oszkai Réka kezei közül egyedi alkotások kerülnek ki. A megrendelő igénye szerint, együttműködve, közösen készülnek az alkotások, melyek sok esetben személyre szóló ajándékok, egy megismételhetetlen alkalomra szóló örök emlékek. Egyediség, kialakult jellegzetes stílus ami meghatározza a minőséget.
Az alkotások, termékek, használati tárgyak a korszerű, káros anyagoktól (ólom) mentes alapanyagok, mázak felhasználásával készülnek.

Termékei, alkotásai változatosak, egyediek. Hagyományok megtartásában jelentős szerepe van nem csak alkotásaival, hanem játszóházak és kerámia- illetve kézműves foglalkozások vezetésével is, ahol az érdeklődők a bepillanthatnak az alkotói tevékenység rejtelmeibe.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!