Tündérsziget-ART Kft.

Tündérsziget , egy romantikus hely a nagyinál

8237 Tihany, Kossuth L. u. 29.
Farkas Szilvia
06/30-861-6991
Czégai László
06/30-905-9061
info@tundersziget.hu
www.tundersziget.hu
www.nagyisutodeje.hu

Termékek

Sütik a nagyi receptje alapján

  • Citromos levendula torta – téli – nyári köntösben
  • Epres – levendulás Charlotte torta
  • Levendulás keksz
  • Kapros túrós pite
  • kefires pogácsa, és még sok finomság

Lekvárok a nagyi receptje alapján

  • barack, megy, eper, szeder, birsalma, csipkebogyó,
  • levendulás, bodza, menta,

Szörpök a nagyi receptje alapján

  • citromos levendula, menta, gyömbér, rózsa, citromfű, akác, málna,

Teakeverékek:

  • Jó éjt kicsim – levendulás. Bodzavarázs. Rózsaszín álom. Boszi kedvence. Jó reggelt. Édenkert. Jóga. Meghűlés elleni. Tündérharmat.

Fűszerkeverékek, fűszersó

Szolgáltatás

Szilvi a és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely egész nap a vendégek, turisták, családok rendelkezésre áll.

 

A  hangulatos teázó különleges színfoltja Tihany kínálatának. Aki betér hozzájuk egy igazi Tündérszigeten érezheti magát.  Étlapukon helyben készített finomságokat találhatunk, amiket a nagyi receptje alapján készített lekvárokkal, fűszerekkel ízesítenek melyeket szintén saját teákkal, szörpökkel kínálnak igazi romantikus környezetben.

Szilvia és Laci elhivatottsággal, hittel, szakmai tudással és kreativitással egy különleges helyett teremtett, ahová érdemes betérni és megkóstolni a helyben készült finomságokat, melyek Szilvia nagymamájának a receptjei alapján készülnek. A termékeket őstermelőként, kistermelőként állítják elő, saját gyümölcsükben termett gyümölcsökből készítik a lekvárokat és szörpöket, levendulaültetvényük és egyéb gyűjtött, gyógy és fűszernövényeket is használnak. Étlapjukon különleges sütemények, kalácsok, gluténmentes péksütemények, teák, szörpök mellett, helyi termelők termékei is megtalálhatóak.

Tündérsziget ART Kft. minőségi kínálatával, a helyben készült élelmiszerekkel, a műemléki épületükkel és a természet tiszteletével kapcsolódik a zöld turisztikai kínálathoz. Gyermek- családbarát szolgáltatásuk, környezettudatos szemléletük és erős térségi együttműködéseik példaértékűek.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!