Ünnepi záró rendezvény

Egyesületünk 2014. december 4-én, Sümegen, egy csodálatos helyszínen, a Hotel Kapitány **** Wellness és Konferencia Trianon Emléktermében, ünnepi nagy rendezvénnyel köszönte meg együttműködő partnereiknek a 2008 óta tartó közös munkát.

A rendezvényen dr. Rédei Zsolt – Éltető Balaton-felvidékért Egyesület elnöke, Végh László – Sümeg Város polgármestere, Dr. Radovits Tibor – Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Dr Eperjesi Tamás – Nemzeti Agrár-szaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet Igazgatója és Tóth Béla – Térségi Védjegy Tanács elnöke mondott köszöntőt.
A résztvevők szakmai előadást hallhattak Szabados Zsuzsa, munkaszervezet vezetőtől a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék Védjegy nemzetközi projekt céljairól, eddigi eredményeiről.
Az előadás után a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék Védjegyet büszkén viselő partnerek ünnepélyes keretek között elismerő okleveleket vehettek át.
A rendezvényt végig kísérték a nemzetközi program kapcsán készült Vidék Minősége- Éltető Balaton-felvidék Védjegyet bemutató kisfilmek. A programot védjegyes termékekről összeállított kiállítás színesítette.
A rendezvényen több mint 100 fő vett részt, az egyesület tagsága, partnerei és üzleti partnerei részéről.
A szakmai konferencia után a szervezők a díszvacsorára invitálták a megjelenteket. A borvacsorán Egly Márk vezetésével védjegyes borokat kóstolhattak a résztvevők. Bemutatkozott a Sümegi, Hunyady Borház és Palota Pince, Balatonakali Mörk Pince, Balatonudvariból a Skrabski Pincészet, Aszőfőről a Fodorvin és Salánki Családi Pincészetek és Szentantalfáról a Dobosi Pincészet.
A rendezvény hangulatfelelőse Kovács Norbert Cimbi és a Fláre Beás zenekar volt.