Szántóföldtől a konyhaasztalig
Nagy Gábor és Sövényházi Balázs – kistermelők
8248 Nemesvámos, Pap István út 50.
+36 30 203 0133
balazs.sovenyhazi@gmail.com
www.vamosibetyar.hu
Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy a kistermelők nem csupán értékesítenek, hanem gazdálkodnak is, illetve főállású munkahelyükön dolgoznak.
Ha vásárolni szeretne, kérjük, előzetesen jelentkezzen be telefonon!
Termékek
- sertéshús készítmények
- füstölt húsáru (sonka, tarja, angolszalonna, császárszalonna, kolbász, téli és paprikás szalámi)
- kolbász, véres hurka, májas hurka, kenőmájas
- disznósajt,
- tepertő, tepertőkrém, zsír,
- nyers húsáru
- savanyúságok (zöldparadicsom, cseresznyepaprika, csemegeuborka)
- lekvárok (szilva, barack, egyéb idénygyümölcs)
Gábor és Balázs már régóta együttműködnek kistermelőként is.
Több mint 10 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.
Gazdaságukat közösen építették fel keresztapa a keresztfiával. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek. Ezt támasztja alá, hogy az általuk hizlalt állatokat saját, kitűnő minőségű takarmánnyal etetik
Húskészítményeik tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek.
Szívvel-lélekkel gazdálkodnak, amely kiérzik a húskészítményeikből is. Egyedi, házi receptekkel dolgoznak. A pácolást Gábor még a gyermekkorából jó emlékként megmaradt nemesvámosi böllérektől leste el. Receptjét az ő titkaikat kilesve állította össze és adta tovább keresztfiának.
Aki termékeiket kóstolja, nem csalódik!
Igazi ínyenceknek ajánljuk sütő kolbászukat, hurkáikat, füstölt húsáruikat. Aki igazán jó disznóhúst szeretne a vasárnapi vendégasztalra, a gazdaságukban előállított disznóhúsból készült ételre méltán lehet büszke.
A Vámosi Betyárok húskészítményei magyar disznóból, hazai alapanyagokra fókuszálva, hagyományos eljárással készülnek. Figyelnek a környezeti és táji értékek megőrzésére, fenntartására. Tevékenységük során a helyi szolgáltatásokat, munkatársakat, lakosokat helyezik előtérbe.