Vámosi Vendégház

"Ide a vendégek is hazajárnak!"

Papp Ferenc
8248 Nemesvámos, Kossuth u. 364
+36 30 937 3206
+36 30 408 7306
+36 88 265 739 (fax is)
papp@vamosivendeghaz.hu
www.vamosivendeghaz.hu

Ha Papp Ferenc és felesége Anikó vendégszeretetét szeretné kipróbálni, kérjük, előre foglalja le szállását és kérje programjavaslataikat.

Szolgáltatás

 • szállás (12 fő, 4 szoba /3 apartman, + közös helység)
 • étkezés
 • dézsafürdő, trambulin, játszótér, gyerekjátékok – családbarát
 • lovaskocsis borkóstolók (10-12 ember, tangóharmonikás  zenésszel)
 • borkóstolós hétvégék
 • faluséta (vezetett)
 • Villa Romana Baláca Római kori villagazdaság és romkert látogatásának szervezése tárlatvezetéssel
 • házi finomságok készítése mobil kemencében

Saját előállítású termékek a szálláshelyen

 • bor
 • lekvárok
 • szörpök

A Vámosi vendégházban otthonról hazaérkeznek a vendégek. Anikó és Feri nagyon jó házigazdák. Vendégeik betekinthetnek Nemesvámos életébe, történelmébe és mindennapi gazdaságába, történéseibe is.

Nagyon színes programkínálatot biztosítanak: igény esetén helyi kemencés ételkülönlegességeket készítenek, borkóstolójukhoz tangóharmonikás is dukál. Ez utóbbit még lovaskocsis fogattal is élménydúsabbá teszik. A több napra betérő vendégek vezetett falusétán vesznek részt és szívesen szervezik meg számukra a Balácapusztai, római kori villagazdaság meglátogatását is.

Anikó és Feri mindig partnerek a kedves meglepetés partik, céges rendezvények, családi, baráti összejövetelek megszervezésében.
A hely szelleme gyorsan elvarázsolja az itt megszállókat, a vendéglátók szeretete és profizmusa bearanyozza az ittlétet.

A vendégház szolgáltatásában  az ár-érték arány nagyon jónak számít.
Anikó finom házias ételeit helyi, jellemzően saját és kistermelői alapanyagokból készíti, amelyre nagyon büszkék.

A borkóstolókat Feri vezeti, ahol a saját és környékbeli borokat ízlelhetik a vendégek.
Vendégeik között nagyon sok visszatér, és jó érzéssel gondol vissza a családias környezetre, szívélyes vendéglátásra és a házias ízekre.
Ez számukra a minőség igazi mutatója.

Feriék minden vendégüket elkalauzolják a helyi látnivalók, gazdálkodási lehetőségek, szokások, a térségi együttműködések világába.
Lehetőség van kerékpár bérlésére és igény esetén a vonattal érkezőket is fogadják a veszprémi vasútállomáson vagy buszpályaudvaron.

A Vámosi vendégháznál fokozottan figyelnek arra, hogy a vendégek megismerhessék a környék természeti értékeit, látnivalóit. Kínálatukban kiemelten szerepelnek a helyi gazdálkodók termékei, amelyeket a saját maguk által termelt finomságokkal vegyítve tesznek a vendégasztalra. Tevékenységükkel népszerűsítik a vidéki gazdálkodási életmódot és ennek kultúráját, hagyományait. Nem csak autóval, hanem tömegközlekedési eszközökkel, kerékpárral és természetesen gyalog is megközelíthetők.

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!