Várpanoráma Vendégház

8291 Nagyvázsony Temető u. 9.
+36 20 263 1347
fabry.nagyvazsony@gmail.com
www.varpanorama.hu
Facebook

A Várpanoráma Vendégház teraszáról bámulatos látvány tárul elénk, hiszen nem csak a vidék szántóit, de kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a Kinizsi vár közvetlen szomszédságában, a vár monumentális szépségében is gyönyörködhetünk. Az apartman jól felszerelt, tiszta gondozott kerttel körülvett.

A szállás különlegessége a sódézsa a teraszon, valamint az alsó szinten kialakított infra szauna, emellett relaxációs helyiség és masszázs áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Ezek mellett, Szabolcs a vendégek igényeihez alkalmazkodva tematikus fogatos túrákat is biztosít az itt megszállóknak úgy, mint gyógynövénytúrák, rom túrák, helyi termék piknikek, levendula túra, borvacsora túra.

Az reggeliztetést kérésre biztosítja, 100%-ban helyi alapanyagokból, termelőktől származó húsokból, tojásból, zöldségekből, melyek mellé isteni Nagyvázsonyi kiflivel szolgál.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!