Vörösmarty ház

Négy napraforgós, összkomfortos üdülőház

Győriványi György
8294 Kapolcs Dózsa u. 61.
20/477-3964
N 46°57’11” E 17°36’29”
www.vorosmartyhaz.hu
vorosmartyhaz@t-online.hu

Egész évben látogatható

Szolgáltatás

3 db különálló lakás, konyhával fürdőszobával télen nyáron lakható.

TV-internet, mikro, hűtőszekrény, asztali tenisz, hinta, kerékpár, mikro, mosógép, borospince,rendezvények részére projektor, kerti kiülő, szalonnasütő hely,
lótartás.

A Bakony alján, a Balaton-felvidék északi karéjában bújik meg a festői szépségű kicsinyke falu, Kapolcs. Fölé emelkedik féltő szeretettel a Kecskekő, melynek lankáit a helybeliek Kali Pusztának nevezik. Az elénk táruló kilátás szinte belénk fojtja a lélegzetet, a hátunk mögött madárzenekar ad koncertet. A madárhangversenyen kívül Kapolcs a színhelye nyaranta a Művészetek Völgye rendezvénysorozatnak, amely az ország egyik legjelentősebb összművészeti fesztiválja.

Kali Puszta a bejárata a hatalmas kiterjedésű Természetvédelmi körzetnek is, amely számtalan kisebb-nagyobb barangolást kínál az ide látogatóknak: Kálomisz tó, Király kő, Kőfejtő, Pokol lik, Szőke forrás.

Régi hatalmas körtefa árnyékában egy meghitt parasztház bújik meg: a Vörösmarty vendégház, melynek 3 lakásában összkomfort és nyugalom várja a vendégeket, hagyományos parasztbútorokkal berendezett szobákkal, baráti társaságoknak kellemes estét kínáló borospincével, gazdag kínálattal természeti és épített örökségek, túraútvonalak tekintetében. A hangulatos környezetben ugyanakkor televízió, internet áll a vendégek rendelkezésére, valamint kerti kiülő és szalonnasütő hely, de hintázni és asztali teniszezni is van lehetőség. A bor kedvelőinek partnerség keretében borkóstolást szerveznek a térség jellegzetes, finom kínálatából. Lovas vendégek számára tudják biztosítani a lovak tartását, valamint kiváló lovas útvonalak ajánlását.

A külföldi vendégek angol, német, spanyol és olasz nyelven is érdeklődhetnek. A www.vorosmartyhaz.hu oldalon pontos információk szerepelnek az árakról, a lakások elrendezéséről, a szálláshely megközelítési lehetőségéről. Elsősorban családok, vagy baráti társaságok számára ajánlott a külön-külön, de együtt is kivehető 3 lakás, lakásonként 2-2 felnőtt, és gyermek ággyal .

A Vörösmarty házban, gyönyörű környezetben, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kapujában, igényes, összkomfortos lakásokban fogadják egész éven át a vendégeket.
Idilli környezetet, nyugalom, és kényelem várja az idelátogatókat, ahol régi, hagyományos parasztbútorokkal berendezett szobákban pihenhetnek meg a környéken tett kirándulások, vagy a borospincében, családi, vagy baráti körben töltött kellemes poharazgatás után, melyen a környék finom borait kóstolgatták.

 

 

 

 

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!