Zománc Bisztrócska

Vendéglátás - Étterem

Szőke Zsolt
8245 Vászoly, Vazul utca 8.
+36 30 787 3968
zomancvaszoly@gmail.com
www.zomancbisztrocska.hu
Facebook

Nyitvatartás:

Hétfő: 12-21 óra
Kedd: zárva
Szerda: 12-21 óra
Csütörtök: 12-21 óra
Péntek: 12-21 óra
Szombat: 12-21 óra
Vasárnap: 12-21 óra

Szolgáltatás

Vendéglátás- Étterem, bisztró

Azt, hogy egy régi, elfeledett épületben mennyi lehetőség rejlik, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a Zománc Bisztrócska! Szőke Zsolt és Jónás György a Zománc Balaton Kft. két tulajdonosa, meglátta a fantáziát Vászoly egyik régi kocsmájának épületében, amely mára egy hangulatos, régi időket idéző bisztró képében született újjá.

A vendéglátó helyiségbe belépve olyan érzés fogja el az oda érkező vendéget, mintha időutazáson vett volna részt és egy régi, ám hangulatos korba tért volna vissza. Zsolt és György célja az volt, hogy olyan ételek kerüljenek az asztalra, amelyek a hagyományos ízeket tükrözik. Ezek a finomságok jól bevált receptek alapján, helyi termelőktől származó, kiváló alapanyagokból készülnek. Ételeikhez szintén környékbeli termelőktől származó borokat, szörpöket kínálnak.

Kéthetente megújuló étlapjuk, és a frissen készített ételek miatt érdemes előre asztalt foglalni.
Aki felkeresi a Zománc Bisztrócskát, biztosan nem fog csalódni, és az ott eltöltött idő alatt úgy érezheti magát, mintha csak újra élné a nagyszülőknél eltöltött időket!

Kiváló minőségű, helyi és környékbeli alapanyagokból készült ételeket kínálnak, melyek a régi, hagyományos ízeket idézik fel a vendégekben.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!