Zsár-fa Kádár és Asztalosműhely Bt.

Zsár Tamás kezei között a fa otthona ékességévé válik

Zsár Tamás
+36 30 644 4542
+36 88 266 061
zsarfa2005@gmail.com
www.zsarfa.hu

Kérjük, legyen arra tekintettel, hogy a Zsár Tamás kádármester és asztalos kisvállalkozóként dolgozik, maga is aktívan részt vesz a mindennapi termelésben.
Ha a hordótüzelést szeretné megtekinteni, megrendelni vagy vásárolni szeretne, kérjük, előzetesen egyeztessen időpontot telefonon!

Termékek

Asztalos termékek:

  • konyhabútor
  • nyílászárók (készítése és beépítése)
  • egyedi munkák (pl. asztal, előtető, szekrények, nappali bútorok, üzletberendezés, régi bútorok felújítása, fürdőkádak, szaunakádak)
  • kerti bútorok

Kádártermékek:

  • új hordók (magyar típus)
  • pálinkás hordók

Szolgáltatás

  • kádár és asztalos bemutató (csak helyben)
  • környékbeli táborok, kirándulások előre szervezett, egyeztetett programjaként hordójavítás

Hol lehet vásárolni?

Honlapon vagy telefonon keresztül megrendeléssel.

Zsár Tamás nagyapjától tanulta a kádármesterséget, tudását odáig fejlesztette, hogy ma a kádármester megtisztelő címet viselheti. Asztalos és kádár munkái mind kézzel készítettek, nagy részük egyedi, személyes megrendelés útján.
A termékpalettáján széles a választék: a konyhabútoroktól az irodai és üzletberendezéseken keresztül a nyílászárókig sokféle asztalos termék megtalálható nála, emellett vállalja boros és pálinkás hordók elkészítését, illetve azok javítását is.

Zsár Tamás azt vallja -“A minőség fejben dől el” és ezt munkatársaitól is megköveteli. A tökéletességre törekszik munkáiban, minden munkafolyamatot többször visszaellenőriz, hogy ne csúszhasson hiba a folyamatba, csak így tud minőségi kézműves termékeket előállítani, amire garanciát is vállal.

Kezei közül a legszebb egyedi termékek kerülnek ki, amelyek jellemzően kézműves módszerrel készülnek. A minőségben is megfelelő alapanyagokat a környékből szerzi be. Az elsődleges kritérium nála a minőségi alapanyag, amit a lehető legközelebbi beszerzési partner megtalálása követ. Fontosnak tartja a kézműves tevékenység, mint kulturális örökségünk megőrzését.

A hagyományos magyar fahordó készítés régi kézműves mesterség. A hordótüzelést, mint a kádár mesterség egyik jellemző tevékenységét bemutató keretében előzetes bejelentkezés alapján szívesen illeszti felnőtt kiránduló csoportok, gyermek és ifjúsági táborok programkínálatába.

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!