Bácsi Gabriella

Csipkézett tojások

8228 Lovas, Ady Endre u. 15
+36 20 482 5706
bacsigabi1@gmail.com
www.csipketojas.hu
Facebook

Gabriella életében a hagyományőrzés, népzene, néptánc szeretete gyerekkora óta jelen van és életének fő mozgatórugói. Néptánc oktatóként nap, mint nap adja át a tudását diákjainak. Kézügyessége már fiatal korában is megmutatkozott, később ezt a Herendi porcelángyárban kamatoztatta Kínai festőként. Csipketojás készítés úgy jött az életében, hogy szülei elkezdtek libákat tartani, amiknek nagy, fehér tojásaik vannak. Ekkor próbált meg először tojást csipkézni.

Ehhez a folyamathoz kézi gravírozó gépet használ, de sem előre elkészített mintákból, sem sablonok alapján nem dolgozik, csupán saját fantáziájára, szelleme szabad motívumötleteire, tojás, csigaház adottságaira, valamint két kezére hagyatkozik. Termékei egyediek, különlegesek, mérhetetlen odafigyelést, precizitást igényelnek. Gabriella tervei között szerepel, egy alkotóműhely kialakítása, ahol a látogatók közelebbről szemügyre vehetnék, esetleg ki is próbálhatnák a csipkézést.

 

Küldjön üzenetet!

Kérdése lenne egyesületünkkel, védjegyünkkel, illetve bármely védjegyesünkkel kapcsolatban?
Küldjön üzenetet az alábbi üzenetküldő űrlap segítségével!

FONTOS!!! Amennyiben közvetlenül szeretné felvenni a kapcsolatot tagjainkkal, kérjük használja az adatlapjaikon feltüntetett elérhetőségeiket!